Maak kennis met Puur!

Puur Proeverij Amersfoort

Maak kennis met onze software voor de zorg tijdens de Puur Proeverij

Altijd al eens willen weten hoe Puur er in het echt uitziet en hoe zorgprofessionals en hun ondersteunende collega’s met onze software werken? Kom dan op vrijdag 22 februari naar onze Puur Proeverij. De Puur Proeverij is geopend van 10 tot 14 uur. Je kunt dan op je gemak onze software van voor tot achter bekijken.

Wil je weten hoe Puur wordt ingezet in de woonzorg of wijkzorg? We laten het je deze ochtend graag zien. Er is geen vast programma, dus je kunt komen aanwaaien wanneer het jou het beste uitkomt. Wij zorgen gedurende de hele Proeverij voor lekkere hapjes en drankjes.

Voor deze ochtend hebben we een bijzonder mooie lunchroom gevonden in het hart van Amersfoort, Terminus De Onthaasting.

Bij Terminus De Onthaasting zijn we in bijzonder(e) gastvrije handen. In deze lunchroom werken namelijk mensen met een verstandelijke beperking. Ze hebben in De Onthaasting een geweldige werkplek gevonden waar ze van alles doen, van het opnemen van de bestelling tot het serveren en van het koken tot het schoonmaken.

Parkeren of met de trein
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig in de parkeergarage aan de Van Wijckstraat 55 in Amersfoort of in de P&R garage. Reis je liever per trein? Dan heb je geluk, want De Onthaasting bevindt zich op 2 minuten lopen van het CS Station van Amersfoort.

Adres Terminus De Onthaasting
Stationsstraat 42a
3811 MK in Amersfoort

Voor wie?

Deze Proeverij is voor iedereen die werkzaam is in de ouderenzorg en die nog niet met onze software voor de ouderenzorg werkt. Ook adviesbureau’s actief in de zorg, zijn natuurlijk van harte welkom om kennis te maken met Puur.

Wij hebben er zin in!

Wil je erbij zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je een aantal dagen van te voren nog even een reminder, zodat je de Proeverij niet misloopt.

Door hieronder op ‘Verzenden’ te klikken, geef je aan kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de Privacy verklaring van Ecare en op de hoogte te zijn van de verwerking en opslag van je persoonsgegevens.

Ervaar Puur Software tijdens de Puur Proeverij

© 2017 Copyright, All rights reserved

Made by Grphx & Webrr