Maak kennis met Puur!

Puur Proeverij Brabant

Maak kennis met onze software voor de zorg tijdens de Puur Proeverij

Altijd al eens willen weten hoe Puur er in het echt uitziet en hoe zorgprofessionals en hun ondersteunende collega’s met onze software werken? Kom dan op vrijdag 29 september naar onze Puur Proeverij. De Puur Proeverij is geopend van 10 tot 14 uur. Je kunt dan op je gemak onze software van voor tot achter bekijken.

Wil je weten hoe Puur wordt ingezet in de woonzorg / het verpleeghuis, wijkzorg of gehandicaptenzorg? We laten het je deze ochtend graag zien. Er is geen vast programma, dus je kunt komen aanwaaien wanneer het jou het beste uitkomt. Wij zorgen gedurende de hele Proeverij voor lekkere hapjes en drankjes.

Voor deze ochtend hebben we een bijzonder mooie locatie weten te strikken: Brownies&downieS Oisterwijk
(Let op: dit is een gewijzigde locatie!)

Brownies&downieS is een bijzonder lunchcafé aan het Lindeplein in het Brabantse Oisterwijk.  Bij Brownies&downieS werken mensen met een beperking. Deze super gemotiveerde medewerkers zorgen voor een vorstelijk onthaal en bediening met een brede glimlach.

Kom je met de auto? Dan kun je het makkelijkst parkeren bij Parkeergarage Lindeboom, Spoorlaan 82.

Voor wie?

Deze Proeverij is voor iedereen die werkzaam is in de woonzorg / het verpleeghuis, wijkzorg of gehandicaptenzorg en die nog niet met onze software werkt. Ook adviesbureau’s actief in de zorg, zijn natuurlijk van harte welkom om kennis te maken met Puur.

Wij hebben er zin in!

Wil je erbij zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je een aantal dagen van te voren nog even een reminder, zodat je de Proeverij niet misloopt.

Interesse Puur Proeverij – Brabant

© 2017 Copyright, All rights reserved

Made by Grphx & Webrr