Maak kennis met Puur!

Puur Proeverij Friesland

Maak kennis met onze software voor de zorg tijdens de Puur Proeverij

Altijd al eens willen weten hoe Puur er in het echt uitziet en hoe zorgprofessionals en hun ondersteunende collega’s met onze software werken? Kom dan op vrijdag 15 september naar onze Puur Proeverij. De Puur Proeverij is geopend van 10 tot 14 uur. Je kunt dan op je gemak onze software van voor tot achter bekijken.

Wil je weten hoe Puur wordt ingezet in de woonzorg / het verpleeghuis, wijkzorg of gehandicaptenzorg? We laten het je deze ochtend graag zien. Er is geen vast programma, dus je kunt komen aanwaaien wanneer het jou het beste uitkomt. Wij zorgen gedurende de hele Proeverij voor lekkere hapjes en drankjes.

Voor deze ochtend hebben we een bijzonder mooie locatie weten te strikken: Brasserie De Stal.

Brasserie De Stal ligt op een schitterende plek aan recreatiepark Heidemeer. Enthousiaste mensen met een verstandelijke beperking runnen samen met professioneel horeca- en zorgpersoneel deze gezellige brasserie.Werk en plezier komen hier op een mooie manier samen. Plezier voor de medewerkers én voor de bezoekers. Want onze medewerkers zorgen altijd voor een gezellige sfeer.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Voor wie?

Deze Proeverij is voor iedereen die werkzaam is in de woonzorg / het verpleeghuis, wijkzorg of gehandicaptenzorg en die nog niet met onze software werkt. Ook adviesbureau’s actief in de zorg, zijn natuurlijk van harte welkom om kennis te maken met Puur.

Wij hebben er zin in!

Wil je erbij zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je een aantal dagen van te voren nog even een reminder, zodat je de Proeverij niet misloopt.

Interesse Puur Proeverij – Friesland

© 2017 Copyright, All rights reserved

Made by Grphx & Webrr