Ecare. Puur voor zorg

Home > Events > Zorg en ICT beurs 2018. Ecare is erbij!

Zorg en ICT beurs 2018. Ecare is erbij!

Mis het niet: Ecare is 3 dagen aanwezig op de Zorg en ICT beurs!

Misschien heb je weleens van Ecare, of van onze software voor de zorg, Puur, gehoord. Misschien heb je zelfs ooit onze website bezocht, en kom je nu onze advertenties her en der op het internet tegen. Dat dit een tikkeltje irritant kan zijn beseffen we ons goed, maar toch doen we het omdat we gewoon heel graag je aandacht willen. We vinden namelijk dat we iets heel moois maken: software die betere, persoonlijkere en betaalbare zorg mogelijk maakt.

Wil je graag weten wat dat is, en hoe onze software en onze ondersteuning jou kan helpen? Dan nodigen wij je op 17, 18 of 19 april van harte uit om langs te komen bij onze stand op de Zorg & ICT Beurs in Utrecht. In een ongedwongen en informele sfeer vertellen je we graag wie wij zijn.

Maar het kan ook zijn dat we al met elkaar samen werken. In dat geval lijkt de beurs ons een mooie gelegenheid om weer eens bij te praten. Gewoon, lekker informeel met een kop koffie erbij, praten over de ontwikkelingen in de woonzorg, wijkzorg of gehandicaptenzorg, en over hoe wij hier samen in de nabije toekomst op in gaan spelen. Dikke kans dat je ook andere zorgvernieuwers op onze stand tegen het lijf zult lopen.

Meld je nu aan voor een gratis toegangskaart. Wij staan voor je klaar!

© 2017 Copyright, All rights reserved

Made by Grphx & Webrr