Ecare. Puur voor zorg

Home > Onze partners

Onze partners

Ecare werkt samen met mensen en organisaties, we noemen ze partners, die hetzelfde doel voor ogen hebben: de zorg in Nederland beter maken.

Even voorstellen, wij zijn BO! Oftewel; BlikOpener voor de zorg.
Samen met zorgorganisaties werpen we een frisse blik op de zorg in Nederland. We helpen met praktische diensten en ‘to the point’advies. Op de BO-site kun je zien hoe we samen de zorg in Nederland beter kunnen maken.

www.bovoordezorg.nl

 

Organisaties zijn steeds afhankelijker van mobiele apparaten zoals smartphones, laptops en tablets. Hoe organiseer je dit op een handige en betaalbare wijze? Wij regelen dit voor je met de juiste mobiele oplossingen en Mobile Device Management.

www.ecaretcs.nl

 

 

GeriMedica heeft als doel behandelaren in de chronische zorg te ondersteunen door middel van o.a. moderne ICT oplossingen. Met Ysis levert GeriMedica een gespecialiseerd multidisciplinair behandeldossier voor de verpleeghuis- en verstandelijk gehandicaptenzorg.

www.gerimedica.nl

 

 

De Da Vinci Kliniek richt zich op patiënten met klachten op het gebied van chronische en complexe wondproblematiek, diverse vormen van weefselschade na radiotherapie, ernstige infecties en acute indicaties.

www.davincikliniek.nl

 

carematch

Faciliteren van zorg via CareMatch levert aanzienlijke besparingen op. Zo beschikt CareMatch over een pool met meer dan 1.200  gecertificeerde zelfstandige zorgverleners die verspreid over heel Nederland werkzaam zijn. Daarmee zijn zij een belangrijke partner op het gebied van blokzorg, nachtzorg en 24 uurs zorg voor diverse zorgorganisaties.

www.carematch.nl

 

QlikLogo-RGB

Qlik is leider in visual analytics. Ruim 37.000 klanten gebruiken Qlik oplossingen om betekenis te geven aan informatie van verschillende bronnen. Zo kunnen zij verborgen verbindingen binnen de data ontdekken die leiden tot inzichten die goede ideeën tot stand brengen.

 www.qlik.com

 

nieuworganiseren is het platform voor en over organiseren. Het inspireert mensen om zelf in beweging te komen en reikt daar ideeën en instrumenten voor aan.

www.nieuworganiseren.nu

 

Ecare is Microsoft Gold Certified Partner. Dit betekent dat we over de vereiste kennis van Microsoft producten beschikken. Dit dragen we natuurlijk weer over aan onze klanten.

www.microsoft.com

© 2017 Copyright, All rights reserved

Made by Grphx & Webrr