Ecare. Puur voor begeleiding

Puur voor begeleiding

Ambulante begeleiding is er om cliënten te ondersteunen en te begeleiden bij het leven in de maatschappij in de eigen woonomgeving. Dat betekent dus dat je als ambulant begeleider veel op pad bent om je cliënten te bezoeken. Een tas vol met papieren zorgdossiers meesjouwen is dan niet wenselijk.  Puur Software voor begeleiding ontzorgt. 

Puur, software voor begeleiding

Puur Zorgdossier is speciaal ontwikkeld om de administratieve taken van zorgverleners in de ambulante begeleiding tot een minimum te beperken en ze echt te ondersteunen bij het verlenen van de beste zorg.

Papieren zorgdossiers zijn voorgoed verleden tijd. Het enige wat je nodig hebt om Puur te kunnen gebruiken, is een tablet met internetverbinding. Waar je ook bent, je hebt op ieder moment toegang tot de dossiers van jouw cliënten.

Dit betekent dat je niet meer eerst naar kantoor hoeft om de dossiers door te spitten, maar dat je meteen vanaf huis aan het werk kunt en thuis bij de cliënt samen het dossier kunt doornemen. Dat scheelt niet alleen een hoop tijd, maar is ook nog eens prettig voor de cliënt. Het gaat ten slotte om zijn dossier. Kortom software die jou helpt de beste zorg te verlenen op de meest efficiënte wijze. 

Met eigen ogen zien? Vraag een gratis demo aan of download ons boekje voor onze visie op de zorg.

Ecare puur zorgdossier

Download Puur Zorgdossier brochure

overlay-desktop

Puur Zorgdossier

Puur maakt het werken met papieren zorgdossiers overbodig. Alle informatie die je nodig hebt is beschikbaar voor iedere zorgverlener die betrokken is bij de zorg voor de cliënt, voorzien van de meest actuele informatie. Het leidt tot betere en snellere beslissingen en komt ten goede aan de kwaliteit van woonzorg. Ook de cliënt en zijn familie kunnen meekijken in het dossier. Hierdoor krijgen zij een actievere rol en zijn daarmee meer betrokken in het zorgproces.

overlay-desktop

Puur, het totaalpakket voor ambulante begeleiding

Met Puur Software van Ecare is het mogelijk om de belangrijkste processen van de ambulante begeleiding in één geïntegreerd pakket toegankelijk te maken en uit te voeren. Het uitgangspunt is de zorgverleners weer verantwoordelijk te maken voor hun deel van zorgverlening.

Puur ondersteunt de zorgprofessional o.a. bij:

  • Beschrijven van het persoonsbeeld
  • Vaststellen van aandachtsgebieden
  • Vaststellen van de zorgbehoefte
  • Opstellen van het zorgplan
  • Maken van een interventieplanning
  • Registreren van de geleverde zorg

© 2017 Copyright, All rights reserved

Made by Grphx & Webrr