Ecare. Puur voor dagbesteding

Puur voor dagbesteding

Iedere dag ziet er anders uit op de dagbesteding, of het nu gaat om dagbesteding voor ouderen of om mensen met een beperking. Als zorgverlener is het van belang dat je weet wat er speelt, wat de wensen en behoeften zijn van je cliënten en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Puur voor dagbesteding helpt hierbij.

Puur, software voor dagbesteding

Wie komen er vandaag naar de dagbesteding? Hoe gaat het met deze cliënten? En hoe zorgen we ervoor dat onze cliënten ook vandaag weer een prettige en zinvolle dagbesteding hebben? Puur ondersteunt zorgverleners bij de dagelijkse werkzaamheden op de dagbesteding.

Met Puur software van Ecare worden de belangrijkste processen van de zorg op de dagbesteding in één geïntegreerd pakket toegankelijk gemaakt. Het uitgangspunt is de zorgverleners weer verantwoordelijk te maken voor hun deel van zorgverlening.

Met eigen ogen zien? Vraag een gratis demo aan of download ons boekje voor onze visie op de zorg.

Ecare puur zorgdossier

Download Puur Zorgdossier brochure

overlay-desktop

Puur Zorgdossier

Puur maakt het werken met papieren zorgdossiers overbodig. Alle informatie die je nodig hebt is beschikbaar voor iedere zorgverlener die betrokken is bij de zorg voor de cliënt, voorzien van de meest actuele informatie. Het leidt tot betere en snellere beslissingen en komt ten goede aan de kwaliteit van woonzorg. Ook de cliënt en zijn familie kunnen meekijken in het dossier. Hierdoor krijgen zij een actievere rol en zijn daarmee meer betrokken in het zorgproces.

overlay-desktop

Puur, het totaalpakket voor dagbesteding

Met Puur Software van Ecare worden de belangrijkste processen van de zorg op de dagbesteding in één geïntegreerd pakket toegankelijk gemaakt. Het uitgangspunt is de zorgverleners weer verantwoordelijk te maken voor hun deel van zorgverlening.

Puur ondersteunt de zorgprofessional o.a. bij:

  • Beschrijven van het persoonsbeeld
  • Vaststellen van aandachtsgebieden
  • Vaststellen van de zorgbehoefte
  • Opstellen van het zorgplan
  • Maken van een interventieplanning
  • Registreren van de geleverde zorg

© 2017 Copyright, All rights reserved

Made by Grphx & Webrr