Ecare. Puur voor thuiszorg

Puur voor thuiszorg

Ecare gelooft in een andere, eenvoudige manier van organiseren van de zorg, want dát is wat leidt tot kwaliteitsverbetering en een efficiëntere zorgverlening. We maken daarom software voor thuiszorg. Software die de zorgverlener optimaal ondersteunt in de werkzaamheden in de wijk. We noemen onze software Puur.

Puur, software voor thuiszorg

Voor persoonlijke, professionele en betaalbare thuiszorg moet je als zorgorganisatie terug naar de basis. Waar gaat het ook alweer om? Zorg verlenen. Zo eenvoudig is het. Zet de relatie tussen de zorgverlener en de cliënt centraal, creëer daaromheen een omgeving die het werk van de zorgprofessional eenvoudig maakt en zet slimme ICT in om het zelfstandige werken te faciliteren.

Slimme ICT betekent software die het werk van de zorgverlener eenvoudiger maakt. Die je niet belast met administratieve rompslomp maar dit overneemt en je helpt de zorg op een eenduidige en simpele manier vast te leggen. Software die je helpt te sturen op kwaliteit van zorg. Kortom software die jou helpt om samen met je collega’s de beste thuiszorg te verlenen op de meest efficiënte wijze. 

Met eigen ogen zien? Vraag een gratis demo aan of download ons boekje voor onze visie op de zorg.

Ecare puur zorgdossier

Download Puur Zorgdossier brochure

overlay-desktop

Puur Zorgdossier

Puur maakt het werken met papieren zorgdossiers overbodig. Alle informatie die je nodig hebt, heb je altijd bij je op je tablet of laptop. Zo hoef je ’s ochtends niet eerst naar het wijkservicecentra om rapportages door te nemen, maar kun je dit alvast thuis doen.  Ook bij de cliënt thuis heb je toegang tot het dossier. Samen kun je de laatste zaken doornemen en het dossier bijwerken. Het is niet alleen handig voor je zelf, ook de cliënt ervaart dit vaak als zeer prettig. Het gaat tenslotte om hem.

overlay-desktop

Puur, het totaalpakket voor de zorgverlener

Met Puur Software van Ecare worden de belangrijkste processen van de thuiszorg in één geïntegreerd pakket toegankelijk gemaakt. Het uitgangspunt is de zorgverleners weer verantwoordelijk te maken voor het hele proces van zorgverlening.

Puur ondersteunt de zorgprofessional o.a. bij:

  • Beschrijven van het persoonsbeeld
  • Vaststellen van aandachtsgebieden
  • Vaststellen van de zorgbehoefte
  • Opstellen van het zorgplan
  • Maken van een interventieplanning
  • Registreren van de geleverde zorg

© 2017 Copyright, All rights reserved

Made by Grphx & Webrr