Ecare. Puur voor woonzorg

Puur voor woonzorg

Ecare gelooft in een andere, eenvoudige manier van organiseren van de zorg, want dát is wat leidt tot kwaliteitsverbetering en een efficiëntere zorgverlening. We maken daarom ondersteunende software voor woonzorg ter bevordering van fijn en soepel samenwerken.  We noemen onze software Puur.

Puur, software voor woonzorg

Puur Zorgdossier is het Elektronisch Cliënt Dossier van Ecare en is speciaal ontwikkeld voor de intramurale woonzorg, zowel voor ouderen als mensen met een beperking. De eenvoud van het systeem maakt dat zorgverleners makkelijk de overstap kunnen maken van papieren dossiers of andere software. Dat is goed voor de zorgverlener, het team, de organisatie en voor de cliënt en zijn familie.

In Puur Zorgdossier heeft iedere zorgverlener, die betrokken is bij de zorg voor de cliënt, altijd en overal toegang tot de meest actuele informatie. Dit bevordert soepel en fijn samenwerken. Het leidt tot betere en snellere beslissingen en komt ten goede aan de kwaliteit van woonzorg. Ook de cliënt en zijn familie kunnen meekijken en -schrijven in het dossier. Hierdoor krijgen zij een actieve rol in hun ‘eigen’ zorgproces.

Het is belangrijk dat gegevens maar één keer vastgelegd hoeven te worden. Dat scheelt aanzienlijk in de tijd die zorgverleners kwijt zijn aan administratieve taken en helpt fouten voorkomen. Puur ondersteunt je hierbij. Kortom, Puur is software die jou helpt om samen met je collega’s de beste zorg te verlenen op de meest efficiënte wijze. 

Met eigen ogen zien? Vraag een gratis demo aan of download ons boekje voor onze visie op de zorg.

Ecare puur zorgdossier

Download Puur Zorgdossier brochure

overlay-desktop

Puur Zorgdossier

Puur maakt het werken met papieren zorgdossiers overbodig. Alle informatie die je nodig hebt is beschikbaar voor iedere zorgverlener die betrokken is bij de zorg voor de cliënt, voorzien van de meest actuele informatie. Het leidt tot betere en snellere beslissingen en komt ten goede aan de kwaliteit van woonzorg. Ook de cliënt en zijn familie kunnen meekijken in het dossier. Hierdoor krijgen zij een actievere rol en zijn daarmee meer betrokken in het zorgproces.

overlay-desktop

Puur, het totaalpakket voor de zorgverlener

Met Puur Software van Ecare worden de belangrijkste processen van de woonzorg in één geïntegreerd pakket toegankelijk gemaakt. Het uitgangspunt is de zorgverleners weer verantwoordelijk te maken voor het hele proces van zorgverlening.

Puur ondersteunt de zorgprofessional bij:

Beschrijven van het persoonsbeeld
Vaststellen van aandachtsgebieden
Vaststellen van de zorgbehoefte
Opstellen van het zorgplan
Maken van de interventieplanning
Registreren van de geleverde zorg

© 2017 Copyright, All rights reserved

Made by Grphx & Webrr