Ecare. Puur voor zorg

Home > Thema's > Elektronisch Cliënten Dossier

Elektronisch Cliënten Dossier

Ecare gelooft in een andere, eenvoudige manier van organiseren van de zorg, want dát is wat leidt tot kwaliteitsverbetering en een efficiëntere zorgverlening. We maken daarom software speciaal ingericht voor professionele verpleeghuiszorg, thuiszorg en gehandicaptenzorg. Software die de zorgverlener optimaal ondersteunt in de werkzaamheden in de wijk óf in de instelling. We noemen onze software Puur.

Puur helpt de zorg

Puur maakt het werken met papieren zorgdossiers overbodig. Alle informatie die je nodig hebt, is beschikbaar voor iedere zorgverlener die betrokken is bij de zorg voor de cliënt, voorzien van de meest actuele informatie. Het leidt tot betere en snellere beslissingen en komt ten goede aan de kwaliteit van verpleeghuiszorg, thuiszorg, dagbesteding of begeleiding. Ook de cliënt en zijn familie kunnen meekijken in het dossier. Hierdoor krijgen zij een actievere rol en zijn daarmee meer betrokken in het zorgproces.

Met Puur Software van Ecare worden de belangrijkste processen van de zorg in één geïntegreerd pakket toegankelijk gemaakt. Het uitgangspunt is de zorgverleners weer verantwoordelijk te maken voor hun deel van zorgverlening.

Met eigen ogen zien? Vraag een gratis demo aan of download hieronder ons boekje voor onze visie op de zorg.

Ecare puur zorgdossier

Download Puur Zorgdossier boekje

overlay-laptop

Puur Zorgdossier ontzorgt

Puur Zorgdossier ondersteunt de medewerkers bij het verlenen van cliëntgerichte zorg en bij het inzichtelijk maken van wat ze doen. Het biedt de mogelijkheid om de problemen van de cliënt en zijn omgeving op maat te beschrijven, oplossingen te kiezen en de zorg meetbaar te evalueren.

overlay-desktop

Puur maakt inzichtelijk

Waarop baseer je de keuzes die je dagelijks maakt? Wat wil je samen met de cliënt bereiken? Hoe weet je dat je de juiste dingen doet? Puur bevat uitgebreide rapportages en meetinstrumenten zodat alle zorg inzichtelijk is en mede op basis van cijfers bijgestuurd kan worden.

overlay-desktop

Puur maakt gebruik van een classificatiesysteem

In Puur Zorgdossier wordt gebruik gemaakt van een erkend classificatiesysteem. Een classificatiesysteem is bedoeld om zaken te ordenen, volgens een bepaalde indeling en met een gezamenlijke taal. Omdat ‘zorg’ een veelomvattend begrip is, zijn de meeste classificatiesystemen erg uitgebreid.

Ecare heeft samen met zijn klanten gekozen voor een systeem dat het meest cliëntgericht is, het meest praktisch in het gebruik, het gehele zorgproces omvat en zinvolle, meetbare informatie oplevert. Dat is het Omaha System.

Met het Omaha System tilt Puur daarmee de status van het Elektronisch Cliënten Dossier naar de plek die het verdient.

© 2017 Copyright, All rights reserved

Made by Grphx & Webrr