Ecare. Puur voor zorg

Home > Thema's > ICT-Software voor de Zorg

ICT-Software voor de Zorg

Ecare gelooft in een andere, eenvoudige manier van organiseren van de zorg, want dát is wat leidt tot kwaliteitsverbetering en een efficiëntere zorgverlening. We maken daarom software speciaal ingericht voor woonzorg, thuiszorg, dagbesteding of begeleiding. Software die de zorgverlener optimaal ondersteunt in de werkzaamheden in de wijk óf in de instelling. We noemen onze software Puur. Omdat dat dat het ook is, een eerlijk product, puur een alleen gemaakt voor de zorg.

Slimme ICT/Software voor de zorg

Professionele zorgorganisaties vragen ons steeds vaker om hulp bij het efficiënter en beter maken van de zorgverlening en de inzet van de juiste software om de nieuwe werkwijze te faciliteren. Ze zien dat ze het met hun traditionele wijze van organiseren in de toekomst niet gaan redden. Ze willen het anders doen. Ze willen persoonlijke, professionele en betaalbare zorg leveren vanuit kleine, zelfsturende of zelforganiserende teams. Een mooie ambitie, die in de praktijk ook nog realiseerbaar blijkt te zijn. Maar dan moet wel het roer om. Want zelfsturing, dat betekent vaak een organisatieverandering van top-down naar bottom-up. Tevens hoort daar de inzet van de juiste ICT bij. Ecare levert software voor zelfsturende teams die de zorgverlener optimaal ondersteunt in zijn werkzaamheden.

Met eigen ogen zien? Vraag een gratis demo aan of download ons boekje voor onze kijk op de zorg en hoe we dit vertaald hebben naar onze software, Puur.

Ecare puur zorgdossier

Download Puur Zorgdossier brochure

overlay-desktop

Puur Zorgdossier

Puur maakt het werken met papieren zorgdossiers overbodig. Alle informatie die je nodig hebt, heb je altijd bij je op je tablet of laptop. Zo hoef je ’s ochtends niet eerst naar het wijkservicecentra om rapportages door te nemen, maar kun je dit alvast thuis doen.  Ook bij de cliënt thuis heb je toegang tot het dossier. Samen kun je de laatste zaken doornemen en het dossier bijwerken. Het is niet alleen handig voor je zelf, ook de cliënt ervaart dit vaak als zeer prettig. Het gaat tenslotte om hem.

Puur Health Analytics
overlay-desktop

Puur, het totaalpakket voor de zorgverlener

Met Puur Software van Ecare worden de belangrijkste processen van de thuiszorg in één geïntegreerd pakket toegankelijk gemaakt. Het uitgangspunt is de zorgverleners weer verantwoordelijk te maken voor het hele proces van zorgverlening.

Puur ondersteunt de zorgprofessional o.a. bij:

  • Beschrijven van het persoonsbeeld
  • Vaststellen van aandachtsgebieden
  • Vaststellen van de zorgbehoefte
  • Opstellen van het zorgplan
  • Maken van een interventieplanning
  • Registreren van de geleverde zorg
  • Analyseren van de zorg
  • Verbeteren van teamprestaties en de kwaliteit van zorg

© 2017 Copyright, All rights reserved

Made by Grphx & Webrr