Ecare. Puur voor zorg

Home > Thema's > Zorgonderwijs

Zorgonderwijs

Ecare gelooft in een andere, eenvoudige manier van organiseren van de zorg, want dát is wat leidt tot kwaliteitsverbetering en een efficiëntere zorgverlening. We maken daarom software speciaal ingericht voor professionele verpleeghuiszorg, thuiszorg en gehandicaptenzorg.

Software die in de praktijk gebruikt wordt door professionele zorgorganisaties en ook uitermate geschikt is voor het zorgonderwijs. We noemen onze software Puur.

Puur voor Zorgonderwijs

Ecare heeft haar software primair ontwikkeld voor zorgprofessionals, deze software heeft haar waarde bewezen in de markt bij zorgorganisaties als Buurtzorg Nederland, Amstelring Wijkzorg en ZorgAccent. Juist omdat het software is dat haar waarde heeft bewezen, is het natuurlijk heel mooi om ook toekomstige zorgprofessionals hiermee kennis te laten maken. De software wordt 1 op 1 vanuit het veld klaargezet voor onderwijsinstellingen.

Met Puur Software van Ecare worden de belangrijkste processen van de zorg ondersteund. Het uitgangspunt is zorgverleners weer verantwoordelijk te maken voor hun deel van zorgverlening.

Met eigen ogen zien hoe je Puur kunt inzetten voor het zorgonderwijs? Vraag een gratis demo aan of download ons boekje Puur voor Zorgonderwijs.

Download Puur Zorgonderwijs brochure

overlay-desktop

Puur Zorgdossier ontzorgt

Puur Zorgdossier ondersteunt zorgprofessionals bij het verlenen van cliëntgerichte zorg en bij het inzichtelijk maken van wat ze doen. Het biedt de mogelijkheid om de zorgbehoefte van de cliënt en zijn omgeving op maat te beschrijven, het helpt te bepalen wat de meest passende zorg of begeleiding is en het maakt het meetbaar evalueren van de geleverde zorg op eenvoudige wijze mogelijk. Zo leert een student meteen hoe het in de dagelijks praktijk eraan toe gaat.

Puur Health Analytics
overlay-desktop

Puur maakt inzichtelijk

Waarop baseer je de keuzes die je dagelijks maakt? Wat wil je samen met de cliënt bereiken? Hoe weet je dat je de juiste dingen doet? Puur bevat to-the-point rapportages die inzichtelijk maken waar je als team en organisatie in uitblinkt, waar je nog kunt leren van anderen, welke behandelmethodes wel of niet aanslaan en hoe blij je cliënten zijn. Zet je hier een stapje extra, dan zorg je samen pas echt dat de zorg in Nederland steeds een stukje beter wordt.

overlay-desktop

Puur maakt gebruik van een classificatiesysteem

In Puur wordt gebruik gemaakt van een erkend classificatiesysteem. Een classificatiesysteem is bedoeld om zaken op professionele wijze te ordenen, volgens een bepaalde indeling en met een gezamenlijke taal. Omdat ‘zorg’ een veelomvattend begrip is, zijn de meeste classificatiesystemen erg uitgebreid.

Wij hebben samen met onze klanten gekozen voor een systeem dat het meest cliëntgericht is, het meest praktisch in het gebruik, het gehele zorgproces omvat en zinvolle, meetbare informatie oplevert. Dat is het Omaha System.

Met het Omaha System tilt Puur daarmee de status van het Elektronisch Cliënten Dossier naar de plek die het verdient. Voor studenten is het heel prettig om tijdens de studie al kennis te maken met een classificatiesysteem, want dat ze dit straks in de praktijk gaan tegenkomen is vrijwel 100% zeker.

© 2017 Copyright, All rights reserved

Made by Grphx & Webrr