Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
26 november 2020

Maak kennis met onze nieuwe collega Jeannette Brink

Nieuws

Wij blijven op zoek naar nieuwe talenten. Sinds 19 oktober versterkt Jeannette Brink ons team. Jeannette is aan de slag gegaan als software developer in team Medewerker en wij kijken uit naar het moment om haar in levenden lijve te ontmoeten!

Wil je meer weten over Jeannette? Ze stelt zich graag voor!

Hoi,


Mijn naam is Jeannette Brink en ik woon in Enschede samen met mijn man Robert. We hebben twee kinderen, Lisanne (20) die in Groningen studeert en Joran (16) die dit jaar Havo 5 hoopt te halen.


Ik heb aan de Universiteit Twente gestudeerd (Chemische Technologie), maar ik ben na mijn studie vrij snel de IT ingerold. In eerste instantie als Oracle ontwikkelaar (SQL, PLSQL en ADF), later als Java/Blueriq ontwikkelaar. Ik heb nooit spijt gehad van mijn overstap naar de IT, ik vind het een hele uitdagende branche waarin je nooit uitgeleerd bent.


De afgelopen 11 jaar heb ik met veel plezier als software developer en scrum master bij de Justitiele Informatiedienst (JustID) in Almelo gewerkt. Omdat ik op een gegeven moment toe was aan een nieuwe uitdaging (op inhoudelijk vlak maar ook op het gebied van techniek) ben ik om me heen gaan kijken en op zoek gegaan naar een ander leuk bedrijf.

Ik heb jarenlang gevolleybald en kwam Ecare daarbij tegen als sponsor van volleybalclub Apollo uit Borne. Ik heb nooit geweten dat Ecare een softwarebedrijf uit Enschede was. Totdat ik de auto van mijn achterbuurman Boudewijn zag waar 'Ecare, ICT voor de Zorg' o.i.d. op stond. Ik ben gaan googlen en toen werd ik verrast door het feit dat het een heel erg interessant ICT bedrijf uit Enschede was. Ik ben toen gaan solliciteren en tot mijn grote vreugde werd ik aangenomen en kon ik half oktober starten in team Medewerker.Ondanks het feit dat ik alleen nog maar thuis gewerkt heb en nog niet op de mooie locatie bij de Grolsch Veste, ben ik enthousiast ontvangen en heb ik online kennisgemaakt met mensen die allemaal een passie voor hun vak hebben en trots zijn op Ecare!

Ik ben blij verrast met de moderne technologie die bij Ecare gebruikt wordt. Veel ondersteunend werk is geautomatiseerd en dat verkleint de kans op fouten. Van oorsprong ben ik meer een backend developer dan een frontend developer, maar ik heb de afgelopen weken kennisgemaakt met React en ik moet zeggen dat ik wel enthousiast word van React. Het werkt veel prettiger dan de frontend frameworks waar ik de afgelopen jaren mee gewerkt heb!

Wat zijn je hobby's?

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om Nederland te ontdekken op de fiets of op de mountainbike. Mijn man en ik gaan regelmatig een weekendje weg samen en dan gaat er altijd een fiets mee.

Verder ben ik een fanatieke FC Twente supporter en ik volg wielrennen op de voet. Ik ben een groot fan van Tom Dumoulin en Matthieu van der Poel en ik doe elk jaar fanatiek mee met de Tour poule.