Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
25 september 2020

Mogen we onze nieuwste codekraker even voorstellen; Tim Vaneker

Hallo! Mijn naam is Tim Vaneker en ik ga als front-end software engineer bij Ecare aan de slag. Hiervoor heb ik bij The Learning Network in Emmen gewerkt. Ik was daar onderdeel van het innovatieteam en voornamelijk bezig met het ontwikkelen van proof of concepts en het ondersteunen van interne ontwikkelteams met de transitie naar de cloud.

Hoe ben je met Ecare in aanraking gekomen?

Via een recruitment bureau is er contact met me opgenomen omdat ik had aangegeven open te staan voor een nieuwe uitdaging. Ik heb uiteindelijk in Ecare een goede match gevonden omdat me opviel dat er veel waarde wordt gehecht aan het inzetten van nieuwe technieken. Bij Ecare ga ik me voornamelijk bezig houden met de front-end van de applicatie PUUR. voor de wijkzorg waarbij ik me ook graag wat zou verdiepen in de back-end.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik ben gek op lezen, van fictie tot vaktechnisch. Daarnaast werk ik aan mijn eigen hobby projecten, doe ik aan krachtsport en game ik af en toe op mijn eigen PC.

Hoe is je eerste indruk van ons?

Ondanks dat het door het coronavirus allemaal wat lastiger gaat om je draai te vinden in een bedrijf en mijn team, is mijn eerste indruk ontzettend positief. Binnen mijn team kon ik meteen aanhaken bij collega's zodat ik digitaal mee kon kijken hoe zij aan de applicatie werken. Door dit één op één te doen krijg je ook een goede indruk van de individuele teamgenoten.

Door de inzet van nieuwe technieken is er nog veel ruimte om zelf te onderzoeken hoe bepaalde technieken het beste ingezet kunnen worden. Daarbij is het ook erg leuk en fijn om te beginnen in een gloednieuw en modern pand!