Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
25 september 2020

Onze nieuwe collega Benjamin Broen stelt zich voor

De afgelopen periode hebben wij een aantal nieuwe collega's mogen ontvangen, waaronder Benjamin Broen. Benjamin is aangesloten bij ons Shared Services team. We stellen onze nieuwe collega graag aan jullie voor! Lees hier meer over Benjamin.

Hoi,

Ik ben Benjamin Broen, getrouwd met Marjan. We hebben samen twee kinderen Niels van 12 jaar en Elke van 9 jaar. Wij wonen aan de rand van Enschede in een leuke oude erker woning.

Ik heb mijn werkervaring opgedaan in administratieve wereld. Ik heb bij verschillende bedrijven de administratie verzorgd. Het laatste bedrijf waar ik heb gewerkt was Netzodruk, een grafisch bedrijf waar ik voor meerdere vestigingen de administratieve werkzaamheden als ZZP-er verrichte. Ook bij de vorige bedrijven waar ik gewerkt heb, heb ik veelal administratieve werkzaamheden verricht maar ook ondersteuning/begeleiding van een verbouwing en subsidie ondersteuning voor zowel de ParkinsonNext als WBSO behoorden to de werkzaamheden.


Door de verhuizing van de administratieve werkzaamheden van het bedrijf Netzodruk naar Gorinchem ben ik opzoek gegaan naar een andere baan. Ecare sprong er voor mij uit vanwege de lekker nuchtere teksten die het bedrijf in de vacature plaatsing op indeed had vermeld. In de tekst werd humor niet weg gelaten, '27 vakantiedagen, als je belooft terug te komen' is hier een leuk voorbeeld van.

Ik heb diverse hobby's die best wel uiteenlopen. Het leukste vind ik het kweken van pit tot plant of boom, een paar voorbeelden hiervan zijn de kiwi en de mango, die je op de foto kunt zien. Naast het kweken heb ik ook een andere hobby en dat is 'breken met beleid' (alias Brek'n Bennie) en alle klussen die een oud huis met zich mee brengen. Lekker wandelen met een paar stevige schoenen onder de billen vind ik ook heerlijk. Zo loop ik gemakkelijk enkele kilometers om vervolgens lekker te genieten in de overkapping.

Bij Shared Services ga ik de administratieve taken van klanten uit handen nemen. We zitten op de begane grond met een gezellig team en rond het middag uur ruiken we de warm afgebakken broodjes van de Broodbode, heerlijk!


De eerst indruk is goed met name de nuchterheid van het bedrijf en de collega's, ook de eerst introductie dag was een warm ontvangst, ondanks de Corona crisis. Op de afdeling zelf wordt je ook meteen door het team met open armen ontvangen (figuurlijk).


De open sfeer, het afwisselende werk, verlichten van administratieve rompslomp voor de zorgverlener, toekomst perspectief van het bedrijf en uiteraard de collega's.