Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
25 september 2020

Onze nieuwe collega Danique Somhorst stelt zich voor

Op 1 mei hebben wij maar liefst vier nieuwe collega’s mogen ontvangen, waaronder Danique! Danique heeft zich aangesloten bij team Zuid, waar ze de taak van adviseur op zich neemt. Ze heeft online kennis gemaakt met het team en elke ochtend start ze de dag met een collega. Graag willen we Danique voorstellen aan jullie! Wil je meer weten over haar? Lees dan nog even verder..

Hoi,

Ik ben Danique, 27 jaar, woon op dit moment samen met mijn vriend in Deventer. Voordat ik bij Ecare aan de slag ging heb ik gewerkt bij Wehkamp als Product Owner. Daar ben ik verantwoordelijk geweest voor verschillende teams die zich bezig hielden met het ontwikkelen van de Wehkamp app en verschillende onderdelen van de site zoals de kassa, de winkelmand en de homepage.

Toen ik op zoek was naar een nieuwe baan ben ik dat met verschillende mensen gaan delen. Daarnaast ben ik er met verschillende mensen over gaan praten, waaronder een voor nu oud-collega. Hij wees me op Ecare. Toen ben ik eens gaan kijken en leek het me erg interessante organisatie. Het verhaal dat gecommuniceerd wordt op de site werd bevestigd in de gesprekken die ik voor mijn sollicitatie had met een werknemer van Ecare. Toen besloot ik een brief te schrijven en ook tijdens mijn sollicitatie bij Aniek en Jan werd mijn gevoel bevestigd.

In mijn vrije tijd doe ik aan kettlebellen, wat inhoud dat ik allerlei trainingen doe mbv kettlebels. Daarnaast squash ik af en toe en ga ik naar de sportschool. Verder ben ik in mijn vrije tijd vooral graag met familie/vrienden, bijvoorbeeld door te borrelen en af te spreken. Ik ga dit jaar verhuizen en vind het ook helemaal leuk om bezig te zijn met hoe ik mijn nieuwe huis het beste/mooiste kan inrichten. Daarnaast reis ik graag naar landen/plekke waar ik nog niet eerder geweest ben!

De eerste indruk van Ecare is heel goed! Ondanks het thuiswerken kan ik al wel een beetje proeven van de sfeer en manier van werken bij Ecare. Je hebt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om je tijd in te vullen en de cultuur lijkt gebaseerd te zijn op vertrouwen en dat vind ik goed om te zien.

Het lijkt me erg leuk om te gaan samen werken met klanten om een fijnere en betere werkomgeving voor hen te creëren waardoor de zorg een stukje beter wordt. Samenwerken naar iets beters! Daarnaast kijk ik er naar uit om in het nieuwe pand samen te werken met de collega’s en ohja en de lunch van broodbode zie ik ook wel zitten! 🙂