Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
16 november 2020

Onze nieuwe collega Lianne Gerritsen stelt zich voor

Nieuws

Wij blijven op zoek naar nieuwe talenten. Sinds 19 oktober versterkt Lianne Gerritsen ons team. Lianne is Product Specialist van Team Noord en wij kunnen niet wachten om je allemaal in levenden lijve te mogen ontmoeten en samen een kop koffie te drinken!

Wil je meer weten over Lianne? Ze stelt zich graag voor!

Hoi,

Ik ben Lianne Gerritsen, 26 jaar oud en ik woon in Enschede.


Ik heb eerder bij SDO Support gewerkt. Dit is een bedrijf dat verschillende gemeenten ondersteunt en adviseert in het Sociaal Domein. Ik heb onder andere administratieve processen van de Wmo en Jeugdwet bij de gemeente in kaart mogen brengen en hier advies over gegeven. Ik heb in samenwerking met het Wmo Kenniscentrum lesmateriaal ontwikkeld en de lessen gegeven. Ik heb projecten intern en extern mogen coΓΆrdineren en implementeren, dit heb ik met veel plezier gedaan!


Via via ben ik met Ecare in aanraking gekomen. Tijdens een weekendje weg met de vriendengroep van mijn vriend, kwam ik in gesprek met Gerike en haar passie voor het bedrijf Ecare had snel mijn interesse aangewakkerd. Voor ik het wist had ik mijn sollicitatiebrief verstuurd.

Mijn eerste indruk over Ecare is super positief. Helaas moet ik door het welbekende virus thuis starten. Maar Ecare probeert mij het zo gemakkelijk mogelijk te maken en is erg betrokken gedurende mijn inwerkperiode.


De sfeer die Ecare uitstraalt past bij mij. En dan heb ik het over de platte organisatie en de mensen die werken vanuit hun lef, nuchterheid en nieuwsgierigheid. Ook de visie van Ecare spreekt mij aan; het op administratief gebied ontlasten van de zorgmedewerker, zodat de focus blijft liggen op het leveren van de beste zorg.

Wat zijn je hobby's?

Ik hou van koken, borrelen met mijn vriend of vriendinnen en ik vind shoppen heel leuk. Ik speel (wanneer het weer mag) hockey bij PW en ik doe aan scuba diving. Zo heb ik toevallig met Halloween een nachtduik gemaakt, waarbij van te voren allerlei enge attributen onder water waren neergelegd.