Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
25 september 2020

Onze nieuwe collega Martijn Tibbe stelt zich voor

Ook in deze tijd verwelkomen wij graag nieuwe collega’s. Martijn Tibbe heeft de eer om de eerste nieuwe medewerker te zijn, sinds de maatregelen voor het Coronavirus actief zijn geworden. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij zijn meeste kennismakingen online heeft moeten doen. Martijn wordt Product Specialist van Team Noord en wij kunnen niet wachten om je allemaal in levenden lijve te mogen ontmoeten!

Wil je meer weten over Martijn? Lees dan nog even verder..

Hoi,

Ik ben Martijn Tibbe, 31 jaar en ik woon in Borne. Ik ben gek op voetbal. Elke thuis wedstrijd van FC Twente ben ik in het stadion te vinden en elke zondag speel ik zelf nog in een vriendenteam.

In januari ben ik gepromoveerd aan de Universiteit Twente. Tijdens dit onderzoek heb ik gekeken naar de technische verbetermogelijkheden op het vlak van Organs-on-Chip. Daarvoor heb ik eveneens aan de UT Biomedische Technologie gestudeerd. Nu wil ik van waarde zijn bij Ecare.

Ik ben bij Ecare begonnen als Product Specialist gekoppeld aan Team Noord. Via Aileen zag ik op LinkedIn een vacature voorbij komen die mij erg aansprak. Toen ik me in Ecare ging verdiepen zag ik dat ik nog meer medewerkers bleek te kennen (Guido, Frauke en Nikkie).


De nuchterheid en de ontspannen sfeer van het bedrijf spreekt me erg aan. Er is veel ruimte om eigen ideeën uit te werken en om deze toe te passen.

Ik ben erg goed opgevangen door alle collega’s die ik tot nu toe gesproken heb. Het is wel erg gek om met iedereen kennis te maken doormiddel van video calls. Wel heb ik al even mogen kijken in het nieuwe pand. Ik kan dan ook niet wachten tot ik hier fysiek aan het werk kan en iedereen “gewoon” de hand kan schudden.