Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
25 september 2020

Terugkijken Webinar: Plannen & Roosteren in PUUR.

Tijdens het webinar Plannen & Roosteren in PUUR. neemt onze collega Michelle je mee in de planning en het rooster in PUUR. Zij laat je zien hoe het werkt, de voordelen voor jou als gebruiker en beantwoordt al jouw vragen. Heb jij het webinar gemist of wil je het nog een keer terugkijken? Dat kan door de video op deze pagina te bekijken!

Webinar: Plannen & Roosteren in PUUR.

Wij vinden het belangrijk dat het planproces gebruiksvriendelijk, niet foutgevoelig en bovenal gemakkelijk te gebruiken voor de zorgverlener is. In PUUR. hebben we daar rekening mee gehouden en kun je de planningsmodule gebruiken op zowel de laptop als op de iPad. Lekker flexibel!

Natuurlijk ook hartstikke belangrijk is om vast te leggen wie er wanneer werkt; een rooster. Wij horen nog steeds vaak van organisaties dat het opstellen en bijhouden van een rooster (te)veel tijd en energie kost voor een roosteraar. Dat moet makkelijker kunnen! Onze slimme software PUUR. helpt je om de juiste inzet van zorgverleners op een eenvoudige manier te organiseren.

Meer events op de agenda!

En nu jullie hier toch zijn... Naast dit webinar organiseren wij nog veel andere demo's, webinars en events met uiteenlopende onderwerpen. Bekijk onze evenementen pagina om te zien welke events allemaal op de agenda staan!