Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
14 december 2023

Zorgorganisatie Thebe regelt aanvraag van Medido en zorgrobot Tessa via PUUR.

Nieuws

Zorgorganisatie Thebe maakte al enige tijd gebruik van PUUR. zorgmessenger voor het uitwisselen van berichten met de huisarts en de interne communicatie tussen de zorg en cliëntadministratie.


Het gemak van het communiceren via PUUR. zorgmessenger smaakte naar meer. Daarom is het voor de zorgprofessionals van Thebe voortaan ook mogelijk om via één klik in PUUR. zorgrobot Tessa aan- en af te melden. En, hetzelfde geldt voor de medicijndispenser Medido. Ook deze aan- en afmelding is via één klik in PUUR. te regelen.

Thebe specialistisch verpleegkundig team

20 minuten tijdsbesparing per aan- en afmelding

Doordat het aanvraagproces nu via PUUR. loopt, bespaart Thebe een hoop administratieve rompslomp en tijd. Tot wel 20 minuten per aan- en afmelding.


Daarbij is het een stuk veiliger om vanuit één bronsysteem, PUUR. dus, alle communicatie rondom de cliënt te organiseren. Dat zijn mooie positieve ontwikkelingen voor de zorg!

Over PUUR. zorgmessenger

PUUR. zorgmessenger is een standaardonderdeel in PUUR. Met PUUR. zorgmessenger is het mogelijk om via het zorgdossier informatie over de cliënt uit te wisselen met andere zorgprofessionals en partijen in het netwerk van de cliënt.


PUUR. zorgmessenger voorkomt dat je allerlei verschillende communicatiekanalen nodig hebt om informatie te delen. Hiermee voorkomen we dat informatie kwijtraakt of onvolledig overkomt. Voortaan is alle digitale communicatie rondom de cliënt onderdeel van het dossier. Daardoor ontstaat meteen een completer beeld van de situatie van deze cliënt.

Nog niet uitgelezen?

Misschien vind je dit ook interessant