Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
25 september 2020

Webinar: Single Sign On en de voordelen voor zorgorganisaties

In het Webinar 'Single Sign On en de voordelen voor zorgorganisaties', hebben Wouter en Sophie jullie uitgelegd wat Single Sign On is, hoe het werkt en welke voordelen dit heeft voor zorgorganisaties. Daarnaast lieten ze zien hoe Plein gebruik maakt van deze functionaliteit. Heb je het webinar gemist, maar wil je het toch terugkijken? Bekijk dan snel de video op deze pagina.

Webinar: Tips voor veilig gegevensgebruik binnen zorgorganisaties.

Nu jullie hier toch zijn om dit webinar terug te kijken, willen wij jullie direct wijzen op een ander webinar dat goed aansluit bij dit onderwerp en interessant kan zijn voor jullie. Het Webinar: Tips voor veilig gegevensgebruik binnen zorgorganisaties.

Iedereen heeft met privacygevoelige informatie te maken, maar niet iedereen weet hoe ze dat moeten doen. Onze experts Boudewijn van Veen en Martijn Eitink, vertellen hoe Ecare de informatieveiligheid heeft geregeld. Ze geven ook praktische tips over hoe je het bewustzijn van veilig gebruik van informatie binnen jouw organisatie vergroot. Neem voor meer info en om je aan te melden een kijkje op de aanmeldpagina voor het webinar.