Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Over Ecare

Slimme oplossingen voor goede zorg

Bij Ecare bouwen we iedere dag verder aan onze slimme oplossingen voor de zorg. Dit doen we met een stoer, energiek en zelfstandig team bestaande uit heel diverse types. Mensen die zich dagelijks bezighouden met het bedenken en maken van innovatieve en intuïtieve oplossingen die het werk van de professionals in de zorg écht eenvoudiger maakt.

Over onze oplossingen

Maak kennis met!

PUUR.

Superslimme software voor goede zorg

PUUR. is software die de professionals werkzaam in de zorg perfect ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden. PUUR. is er voor zorgverleners en voor mensen in de ondersteunende diensten. Duizenden professionals werken dagelijks met PUUR.


Plein

De frisse start van je werkdag!

Plein is een gloednieuw product van Ecare. Het is dé digitale werkplek voor de zorg. Via dit online portaal heeft de professional in de zorg meteen toegang tot alle applicaties die op een werkdag nodig zijn. Plein werkt simpel, snel én veilig!


Shared services

voor alles wat afleidt van goede zorg

Shared services is er om zorgorganisaties te helpen bij de administratieve afhandeling die komt kijken bij het verlenen van zorg. Het draagt niet direct bij aan goede zorg, maar het moet wel gebeuren en goed ook. Daarvoor kun je dus ook bij Ecare terecht.

De nieuwe Acer Chromebook 314 - C933 LTE

De juiste tooling voor de zorg

Ook op het gebied van de juiste middelen, vinden wij het belangrijk om zorgorganisaties zo goed mogelijk te ondersteunen. Want bij slimme en eenvoudige softwareoplossingen hoort gebruiksvriendelijke en goedwerkende hardware. Wat ons betreft, behoort de Acer Chromebook 314 - C933 LTE tot de juiste hardware.

De Acer Chromebook 314 - C933 LTE met Chrome® OS geeft gebruikers de mogelijkheid om overal veilig naadloos verbinding te maken met het internet. Het LTE-modem geeft een goede snelheid en dekking op plekken waar de Wi-Fi-verbinding zwak of niet aanwezig is. Ook is het een veiliger alternatief voor openbare Wi-Fi. Het installeren van de simkaart is net zo eenvoudig als bij een smartphone. De simkaart plaats je in de LTE-sleuf, deze stop je vervolgens in de Chromebook en je bent klaar om verbinding te maken met het internet. Het Chrome® OS-besturingssysteem biedt daarnaast bescherming op elk niveau. Het wordt iedere zes weken automatisch bijgewerkt, waardoor je altijd beschikt over de nieuwste beveiligingsfuncties en fixes. Het LTE-modem in combinatie met Chrome® OS maakt werken op de Chromebook extra veilig. De Chromebook is daardoor onder andere heel geschikt voor de overheid, gezondheidszorg en bouwsector, waar geclassificeerde data bij elkaar komen.

Ervaring met Ecare

Wijkverpleegkundigen van Buurtzorg werken dagelijks met PUUR. op de Chromebook. Lees hun ervaringsverhaal.