Ecare. Puur voor zorg

Home > Echte verhalen > Indicos

Indicos

Indicos bestaat sinds het voorjaar van 2015 en voorziet opdrachtgevers als zorgverzekeraars, zorg –en welzijnsinstellingen, gemeenten en andere organisaties van goede indicaties voor hun cliënten. De indicatieadviseurs van Indicos gebruiken bij het afnemen van assessments Puur Zorgbehoefte & Inschatting, de assessmenttool van Ecare. 

Puur Zorgbehoefte & Inschatting voldoet en geeft invulling aan het ‘Normenkader voor indiceren en organiseren van zorg in de eigen omgeving’ van V&VN. De kwaliteit van de assessments wordt gewaarborgd door het Omaha System. Aan de hand van dit systeem wordt de indicatieadviseur op een overzichtelijke en handige wijze door het assessment geleid.

Reinoud Kuiper, verpleegkundige in hart en nieren en medeoprichter van Indicos, vertelt hoe hij en zijn collega’s voor diverse zorgorganisaties de zorgbehoefte van cliënten inschat. “Je ontmoet iedere dag nieuwe mensen. Het is zo mooi om met deze mensen om tafel te gaan en samen in beeld te brengen hoe zij het beste geholpen kunnen worden.”

Bekijk het filmpje met Reinoud Kuiper. Hij is bij mevrouw en meneer van Ark thuis om opnieuw de zorgbehoefte van mevrouw van Ark in kaart te brengen.

© 2017 Copyright, All rights reserved

Made by Grphx & Webrr