Puur. Electronisch Cliënt Dossier

Puur, hét Elektronisch Cliënt Dossier voor zinvolle zorg en data

 

Wij zijn Ecare. Met slimme en eenvoudige software faciliteren wij organisaties in de ouderenzorg. Onze software heet Puur. Puur is een professionele omgeving voor de zorgverlener én de ondersteunende diensten; het sluit namelijk perfect aan op hun dagelijks werk. Niets meer en niets minder.

Het zorgdossier dat onderdeel uitmaakt van Puur ondersteunt zorgprofessional bij het verlenen van persoonlijke zorg en bij het inzichtelijk maken van wat ze doen. Het is het ECD voor zinvolle zorg en zinvolle data.

Puur biedt de mogelijkheid om problemen van de cliënt en zijn omgeving op maat te beschrijven oplossingen te kiezen en de zorg meetbaar te evalueren. Puur bevat o.a. een geschiedenis van, zorg- of hulpverleningsplan, werkinstructies en planning, standaarden en protocollen, meetinstrumenten, rapportages etc.

Benieuwd hoe het precies zit? Ervaar het tijdens een Puur Proeverij of download ons magazine: Puur zorgdossier. Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt het magazine snel in je inbox.Houd me ook op de hoogte van jullie nieuws!


Inschrijven nieuwsbrief


Hallo Ecare,

Graag ontvang ik nieuws van jullie.
Mijn naam is en mijn e-mailadres isinfo@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |