Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Congres: Data Driven Healthcare

24 mei

Locatie

Jaarbeurs Utrecht | Media Plaza
Jaarbeursplein 6 Utrecht

Evenementen Ecare
Stand & Break-Out sessie

Optimaliseren van je zorgplan met behulp van Business Intelligence

Op woensdag 24 mei 2023 vind je ons samen met BI & AI specialist Esculine op het Data Driven Healthcare congres. Bezoek onze stand en sluit om 14.05 aan bij onze Break-Out sessie: Hoe maak je een goed zorgplan en hoe kan BI bijdragen bij het optimaliseren van het zorgplan?

Achtergrondinformatie

Over Data Driven Healthcare

Data en data gedreven technologieën staan steeds vaker aan de basis van beslissingen en handelingen in de gezondheidszorg. De beschikbaarheid van medische gegevens en digitale gegevensuitwisseling in de zorg is daarbij essentieel.Artificial Intelligence biedt mogelijkheden om voorspellingen te doen, aanbevelingen en intelligente ondersteuning bij beslissingen in onder andere de zorgsector. Daarmee worden dergelijke systemen in toenemende mate integraal onderdeel van digitale zorg. Organisaties dienen zich dan ook nu al wegwijs te maken in de adoptie en het gebruik van deze technologie.


Tijdens het congres op 24 mei komen thema’s als elektronische gegevensuitwisseling in de zorg, gepersonaliseerde zorgpaden, netwerkzorg, cloud strategy & kansen en uitdagingen van AI in de zorg uitgebreid aan bod. Via inspirerende keynotes en in diverse expertsessies werd data gedreven werken vanuit Cure, Care, GGZ en Jeugdzorg belicht.