Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Congres Passende zorg - door Zorgvisie

19 maart

Locatie

Van der Valk Hotel, Winthontlaan 4A
3526 KV in Utrecht

Overleg innovatielab
Dinsdag 19 maart, Utrecht

Praat mee!

Op dinsdag 19 maart organiseert Zorgvisie het congres Passende zorg, voor bestuurders en managers werkzaam in de zorgsector.


Ronde tafel sessie
Ook wij zijn er deze dag bij! Tijdens de ronde tafelsessies praten we mee over vraagstukken die Passende zorg met zich meebrengt en schijnen we er vanuit ICT-perspectief ons licht op.


Van harte welkom

Ben je nieuwsgierig naar het thema Passende zorg, zie je uitdagingen voor jouw organisatie die je graag wilt delen, of heb je er een verfrissende kijk op die anderen kan inspireren? Je bent van harte welkom om aan te sluiten.

Zorgvisie congres passende zorg
Bron: Zorgvisie

Over het congres

Passende zorg is het nieuwe beleidsadagium voor de organisatie van de gezondheidszorg. Passende zorg moet de gezondheidszorg goed, toegankelijk en betaalbaar houden. Het heeft dan ook een belangrijke plaats in het Integraal Zorgakkoord. Maar wat zijn de vervolgstappen? En wat vraagt dit van zorgorganisatie?


Gepast gebruik en passende organisatie van zorg

Passende zorg gaat niet alleen over de inhoud van zorg (gepast gebruik), maar óók om passende organisatie van zorg. De verandering is enorm en complex. Dit vraag om lef en leiderschap, een continu proces van leren, verbeteren én de juiste randvoorwaarden. Hoe komen we van denken naar doen?


Congres Passende zorg

Leer tijdens het congres Passende zorg op 19 maart 2024 van experts en koplopers hoe je met je zorgorganisatie passende zorg in praktijk brengt.

Tijd
09.00 – 16.30

Locatie

Van der Valk Hotel
Winthontlaan 4 A
3526 KV Utrecht