Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Zorg dat je erbij bent!

Congres van Ketenzorg naar Netwerkzorg

02 februari

Locatie

Van der Valk Hotel Utrecht Winthontlaan 4
3526 KV Utrecht

Van ketenzorg naar netwerkzorg ecare

Congres van Ketenzorg naar Netwerkzorg

Samen met Thebe organiseren wij een mooie hands-on sessie op het congres van Ketenzorg naar Netwerkzorg. Zorg dat je erbij bent!


Netwerkzorg: de zorg van de toekomst
Zorg rondom de patiënt, georganiseerd over de grenzen van instellingen heen. Netwerkzorg is een prachtig concept. Maar een netwerk bouw je niet zomaar, aangezien slechts 30% van de netwerken slaagt. Netwerkzorg vereist een goede voorbereiding en de juiste organisatiestructuur. Partijen moeten gezamenlijk doelen formuleren, monitoren en evalueren. Ook vraagt het om vertrouwen in de ander en in de samenwerking. Hoe organiseer je dat nu in de praktijk?Praktijkcase: hoe zorgt u voor goede informatie uitwisseling in het zorgnetwerk?

Er is een grote verscheidenheid aan ICT-systemen die gebruikt worden voor uitwisseling van cliëntgebonden informatie. Dit bemoeilijkt de samenwerking binnen het zorgnetwerk van de cliënt. Dit zorgnetwerk bestaat in veel gevallen uit zorgverleners van verschillende organisaties. Hoe kan er over de schotten heen een volledig en multidisciplinair zorgplan en zorgdossier worden opgesteld en onderhouden? Zorgorganisatie Thebe en ICT-specialist Ecare hebben dit in de praktijk gebracht en delen hun aanpak, bevindingen en do’s en don’ts.


Voor het volledige programma en de tickets klik je op de onderstaande link! Zien we jou daar?