Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Data Driven Healthcare

Het netwerkcongres over digitale gegevens-uitwisseling in de zorg

25 mei

Locatie

Jaarbeurs
Utrecht

Kom op woensdag 25 mei meer te weten over Digitale Gegevensuitwisseling in de zorg tijdens het netwerkcongres Data Driven Healthcare in de Jaarbeurs in Utrecht!

Data en data gedreven technologieën staan steeds vaker aan de basis van beslissingen en handelingen in de gezondheidszorg. De beschikbaarheid van medische gegevens en digitale gegevensuitwisseling in de zorg is daarbij essentieel. Zorgprofessionals kunnen hierdoor betere zorg verlenen en patiënten krijgen meer regie over hun eigen gezondheid.

Schuif aan!

Tijdens het congres op 25 mei komen thema’s als elektronische gegevensuitwisseling in de zorg, gepersonaliseerde zorgpaden en netwerkzorg uitgebreid aan bod. Via inspirerende keynotes en in diverse expertsessies wordt data gedreven werken vanuit Cure, Care, GGZ en Jeugdzorg belicht.


Een van deze expertsessies is: E-Overdracht, net zo soepel als gewoon overdragen!? Tijdens deze sessie om 11:10 uur laten drie VVT IT leveranciers, waaronder Ecare, zien dat het e-overdragen van een patiënt echt al kan! Veilig, betrouwbaar en interoperabel.

Hoe gaat dat?

Real life e-overdracht

Als je vandaag de dag patiënt-/cliëntgegevens digitaal wilt uitwisselen met andere zorgorganisaties, hoe doe je dat dan snel en soepel? Maar ook vertrouwd en rechtmatig? Hoe verstuur je gegevens en wie doet dat, wie ontvangt en bekijkt ze?Hoe dat gaat, laten we real life zien tijdens het congres. In 40 minuten krijg je inzicht waarom dit wat ons betreft belangrijk is, voor wie dit werkt, hoe dit echt al kan en dan is er zelfs nog ruimte voor vragen.