Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

De Slimme Zorg Estafette

06 februari

Locatie

Online en/of op locatie
in Nederland

2023 Slimme Zorg Estafette

6 februari t/m 3 maart

De Slimme Zorg Estafette 2023 vindt plaats van 6 februari t/m 3 maart. Samen met een aantal van onze klanten staan ook wij op het programma met het supergave innovatieve spraakgestuurd rapporteren in ons ECD PUUR.

Tijdens de Slimme Zorg Estafette (SZE) staan slimme zorg en innovatie elke week centraal in één regio, waarna het stokje wordt doorgegeven aan de volgende regio.  • Regio oost (Overijssel, Gelderland, Flevoland): 6 t/m 10 februari
  • Regio west (Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht): 13 t/m 17 februari
  • Regio noord (Groningen, Friesland, Drenthe): 20 t/m 24 februari
  • Regio zuid (Zeeland, Noord-Brabant, Limburg): 27 februari t/m 3 maart


Slimme zorgestafette Patyna en Ecare
21 februari om 14.00

Spraakgestuurd rapporteren in de wijk: probeer het zelf! door Patyna & Ecare

Niet typen maar vertellen tegen je ECD hoe het met je cliënt gaat. Het kan echt al! Bij zorgorganisatie Patyna wordt spraakgestuurd rapporteren al volop in de praktijk gebruikt. Het levert niet alleen tijdswinst op, maar het zorgt ook voor betere rapportages én een grotere betrokkenheid van de cliënt. Hoe het precies werkt en wat de aandachtspunten zijn? Dat ga je ervaren tijdens deze sessie met Ines van Beek, adviseur innovatie bij Patyna en adviseur Nicole Keijzer van Ecare.


Wil je er fysiek of online bij zijn? Schrijf je dan in via de website van De Slimme Zorg Estafette en meld je aan voor deze activiteit op 21 februari om 14.00 bij Patyna in Friesland

Slimme zorgestafette Mijzo en Ecare
28 februari om 15.00

Webinar: Spraakgestuurd rapporteren met Mijzo, Attendi en Ecare

Zorgprofessionals van zorgorganisatie Mijzo typen de rapportages niet meer in, maar ze spreken tegen het ECD PUUR. en zo wordt automatisch de rapportage gevuld. Superefficiënt, fijn en gebruiksvriendelijk!


35% van de beschikbare zorgcapaciteit gaat verloren aan administratie en verslaggeving. Met de spraakherkenning ontstaat complete documentatie, zonder dat het ten koste gaat van de beschikbare tijd en aandacht voor cliënten. Samen met Attendi hebben we deze spraakgestuurde technologie toegevoegd aan ons ECD PUUR. Hierdoor wordt rapporteren een fluitje van een cent voor zorgprofessionals.


Wil je weten hoe het werkt en ben je nieuwsgierig naar de praktijkervaringen vanuit Mijzo? Schuif dan aan bij deze online sessie over spraakgestuurd rapporteren. Meld je aan via de website van De Slimme Zorg Estafette en schrijf je in voor deze sessie.

Slimme Zorg Estafette Buurtzorg T GGZ
1 maart om 14.00

Online sessie: Ontdek hét nieuwe EPD voor de ambulante GGZ

'Administratieve ballast eruit en vertrouwen in professional erin’.

Onder mom van dat motto hebben wij, ggz-organisatie BuurtzorgT en ict-leverancier Ecare, een gloednieuw elektronisch patiënten dossier (epd) ontwikkeld voor de S-GGZ. Graag delen we het verhaal achter PUUR. voor de ambulante GGZ met je en laten we je kennismaken met het nieuwste EPD. Schuif aan bij onze sessie op woensdag 1 maart!