Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Uitgesproken professionals gezocht die werkzaam zijn bij thuiszorgorganisaties met 10-100 medewerkers

Deel je mening sessie: zo werkt PUUR. het best voor de wijkverpleging

12 oktober

Locatie

Kloosterhoeve, Kloosterweg 2
3481 XC Harmelen

We zijn nieuwsgierig naar hoe wij ons ECD PUUR., het beste aan kunnen laten sluiten op de wensen en behoeften van álle wijkverpleegkundigen in Nederland. En met álle, bedoelen wij ook echt alle.


Momenteel werken voornamelijk organisaties met meer dan 100 medewerkers met PUUR. Dit vinden wij fantastisch en tegelijkertijd zonde, want er zijn nog zoveel andere wijkverpleegkundigen die wij graag blij maken met ons slimme ECD. Om goed in kaart te brengen waar jij en jouw collega's in de wijk nou echt blij van worden, organiseren wij een Deel je mening sessie. Voor deze sessie zijn we op zoek naar uitgesproken professionals die werkzaam zijn bij thuiszorgorganisaties met min. 10 en max. 100 medewerkers of die zo'n organisatie runnen.


Ben jij degene die ons verder helpt?

Dus, run jij een wijkzorgorganisatie met 10 - 100 medewerkers of ben je er werkzaam? Heb jij die uitgesproken mening en weet je precies waar jij en je collega's in de wijk behoefte aan hebben? Weet jij wat wel en niet werkt in jouw vakgebied? Dan komen we graag met jou in contact tijdens de Deel je mening sessie op dinsdag 12 oktober. Meld je aan door het onderstaande formulier op deze pagina in te vullen en wij nemen z.s.m. contact met je op.


Eenvoud, toegevoegde waarde en vertrouwen

In PUUR. staan eenvoud, toegevoegde waarde en vertrouwen centraal. Maar is dat voldoende? Zien wij nog iets over het hoofd? Heb jij een totale andere kijk op de inzet van het dossier binnen de wijkverpleging? Of denk je nu, als ze dit of dat nou eens zouden doen: daar zijn wij echt mee geholpen! Wij horen het heel graag!

  • 12.00 Ontvangst & lunch
  • 12.30 Kennismakingsrondje
  • 12.50 Voorstellen Ecare
  • 13.00 Presentatie ECD concept van Ecare
  • 13.15 Feedback verzamelen op inhoud van het concept
  • 13.45 Korte pauze
  • 14.00 Verdieping o.b.v. feedback
  • 14.20 Samenvatten
  • 14.30 Evalueren en afsluiten


Zie je het zitten om hierbij aan te schuiven? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Het aantal plaatsen is beperkt.

Wij zorgen voor verse koffie en thee en een lekker broodje.

Tot dan!

Meld je hier aan