Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Slim rapporteren in de gehandicaptenzorg

Online demo: Artificial intelligence in je ECD

21 september

Locatie

Vanaf je laptop, tablet of computer
Thuis of op je werk

Demo: Artificial intelligence in je ECD

Van kunstmatige intelligentie heb je vast weleens gehoord en toch is het vaak een beetje een 'ver-van-je-bed' show. Maar wist je dat kunstmatige intelligentie - of AI - jouw dagelijks werk in de gehandicaptenzorg enorm kan vereenvoudigen?


Maak kennis met de slimme techniek in PUUR., het ecd dat gehandicaptenzorgorganisaties ondersteunt die vertrouwen op de deskundigheid van hun zorgmedewerkers.

Slim rapporteren

Een van de functies die je een hoop tijd besparen, is slim rapporteren. Je schrijft op wat belangrijk is voor de bewoner en welke zorg is geleverd. De rapportages die je maakt, worden automatisch gekoppeld aan de juiste ondersteuningsafspraken. Dat gaat via artificial intelligence (AI) Zo kan je de ondersteuningsafspraken gewoon evalueren op basis van de rapportages. Je hebt er alleen veel minder werk aan.

Waarom werken met PUUR.?

  • Natuurlijke ondersteuning van methodisch werken.

  • Fijn en relevant rapporteren op waaraan ga je werken en hoe geef dat vorm.

  • Faciliteert samenwerking tussen cliΓ«nt, begeleider en verwant.

Weten hoe PUUR. ondersteunt?

Meld je aan voor de demo Artificial intelligence in je ECD op dinsdag 21 september om 14.00. Wouter geeft je een goede indruk van hoe dit werkt en er is volop ruimte voor het stellen van vragen.

Verhinderd?


Kun je die dag niet, maar ben je wel benieuwd naar hoe rapporteren slimmer kan? Schrijf je toch in. Na afloop ontvang je een opname van de demo via email.

Meld je hier aan