Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Houd uw organisatie fit met de inzet van zorgtechnologie

Digitale ronde tafel over impact maken met ICT voor bestuurders

06 april

Locatie

Vanaf je laptop, tablet of computer
Thuis of op je werk

Hoe maak ik impact met ICT die het primaire proces daadwerkelijk ondersteunt?

Digitaal denken en doen is belangrijk aangezien de vergrijzing en het personeelstekort blijven stijgen. Doe je niets, dan loopt de organisatie vast. Neem je actie, dan kun je de juiste zorg op de juiste plek op het juiste moment leveren. Je cliënten en medewerkers zijn je dankbaar.

Workarounds?

Als directeur of bestuurder zul je toekomstige beslissen moeten maken met het oog op de toekomst, dit zal niet altijd even makkelijk zijn. Innovatie en digitale transformatie zijn hierin ontzettend belangrijk, maar tegelijk ook een spannende route. Hoe zorg je ervoor dat jouw strategie en aanpak honderd procent aansluit bij de behoefte van de organisatie? En waar moet je op letten bij het varen op een nieuwe koers?

Om tafel met vakgenoten

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we deze Digital Round Table: “Houd uw organisatie fit met de inzet van zorgtechnologie”

De kennissessie wordt gehouden op dinsdag 6 april van 10.30 tot 12.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij je uit te sparren en te discussiëren met jouw vakgenoten. Wij helpen jullie graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Het programma

10.25 uur

Inbellen deelnemers

10.30 uur

Aftrap door Ecare en bestuurder Miriam Traudes van Esdégé-Reigersdaal


10.45 uur

Start Digital Round Table over de volgende onderwerpen:

  • De mogelijkheden van zorgtechnologie binnen de gehandicaptenzorg
  • Onderdelen van een succesvolle digitale transformatie en hoe u valkuilen omzeilt
  • Strategie bepaling en de aanpak voor een succesvolle inzet van zorgtechnologie

12.00 uur

Afronding en afsluiting


Het bespreken van zelf ingebrachte stellingen en/of vragen worden ingepland na afloop van deze sessie.Wil je erbij zijn?

Omdat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, vragen we je ons even te mailen als je graag wilt aanschuiven. Mail naar marlot.wopereis@ecare.nl en je hoort snel van ons.