19-05-2020

Zet het in je agenda!

Het Zorg Festival 2020


De allereerste editie zit erop van Het Zorg Festival! We kijken terug op een geweldige dag. Met enthousiaste festivalgangers, sprekers mét inhoud en festivalfood waar je blij van wordt.

Daarom hebben wij de tweede editie alvast op onze kalender gezet. Jullie zijn allemaal weer van harte uitgenodigd en wel op dinsdag 19 mei 2020: Het Zorg Festival.

Het Zorg Festival vindt plaats bij De Landgoederij in Bunnik.

Tijdens Het Zorg Festival dagen we elkaar uit het beste uit ons vak te halen en inspireren onze sprekers je op het gebied van zorg, ondersteunende diensten en ICT.

Het programma is nog niet bekend, maar het brengt ongetwijfeld weer een mix aan inspiratie én vakinhoudelijke kennis met zich mee. Het is dus niet alleen maar leerzaam, maar ook nog eens hartstikke leuk om erbij te zijn.

Wil je er sowieso bij zijn? Boek dan alvast een stoel. Zodra het programma helemaal rond is, ontvang je een mail van ons.

Meer info / aanmelden

Inschrijven nieuwsbrief


Hallo Ecare,

Graag ontvang ik nieuws van jullie.
Mijn naam is en mijn e-mailadres is . Ik ben werkzaam bij .info@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |       ;