19-05-2020

Zet het in je agenda!

Gratis ticket! Het Zorg Festival 2020


Na het succes van vorig jaar kwam vanuit alle hoeken en gaten het verzoek om het nog zeker één keer te organiseren, Het Zorgfestival. Nou dan doen we dat. Simpel zat.

Op dinsdag 19 mei is het zover! De tweede editie van Het Zorgfestival vindt dan plaats en dit keer in ons eigen Enschede.

Wederom is dit hét zorg&ICT event bij uitstek voor alle mensen die werkzaam zijn in de verpleeghuiszorg, thuiszorg en gehandicaptenzorg. Dus, van zorgverlener tot ICT’er, van administratie-medewerker tot bestuurder en alles daaromheen: zorg dat je erbij bent: hetzorgfestival.nl

Voor de vroege vogels – dat zijn alle mensen die zich voor 1 maart 2020 aanmelden – hebben we een hele berg GRATIS kaartjes. Dus meld je je nu aan, dan betaal je helemaal niets.

De dag beginnen we rond 7.30 met een Vroege Vogel Ontbijt én een live radio show. Om 9.00 start het officiële programma.

Meer info / aanmelden

Inschrijven nieuwsbrief


Hallo Ecare,

Graag ontvang ik nieuws van jullie.
Mijn naam is en mijn e-mailadres is . Ik ben werkzaam bij .info@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |