Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Ga goed voorbereid het gesprek met de accountant aan

Kennissessie: de accountantscontrole

09 november

Locatie

Vanaf je laptop, tablet of computer
Thuis of op je werk

Ga goed voorbereid het gesprek met de accountant aan

De accountantscontrole

Aan het eind van het jaar is het weer zover; dé accountantscontrole. Een externe accountant die de financiële processen van je organisatie tegen het licht houdt en onder andere de jaarcijfers controleert.

Ook al heb je je spullen op orde, veel zorgorganisaties kijken niet echt uit naar dit gesprek. Dus hoe zorg je er nu voor dat de accountant zo snel mogelijk weer tevreden huiswaarts keert? Tijdens deze digitale kennissessie op 9 november om 10 uur helpen we je een eindje op weg bij het voorbereiden van de accountantscontrole. Meld je snel aan via het onderstaande formulier, want het aantal plekken is beperkt.

Het programma

10:00 Welkom en kort voorstelrondje

10:15 De accountantscontrole; hoe bereid je je hierop voor?

11:00 In de praktijk; voorbeelden en casuïstiek

11:45 Afsluiting & naar huis


Deelname is kosteloos. Schrijf je in voor de kennissessie: De accountantscontrole via onderstaand formulier. Je ontvangt een bevestigingsmail met toegangslink.

Tip!

Denk van tevoren alvast na over wat jij graag uit deze kennissessie mee wilt nemen en schrijf je vragen op. Onze collega Sjors de Kwaasteniet beantwoordt ze graag.

Verhinderd?

Kun je die dag niet, maar ben je wel benieuwd naar deze kennissessie? Schrijf je toch in. Na afloop ontvang je een opname van de sessie via email.

Meld je hier aan