Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Verpleegkundig feestje met inhoud

Nursing Festival

26 augustus

Locatie

Camminghalaan 30
3981 GH Bunnik

Nursing Festival

Het Nursing Festival: Een onvergetelijke dag waarin verpleegkundigen en verzorgenden in het zonnetje gezet worden!


Spraakmakende workshops, inspirerende lezingen en de beste sprekers. Maar ook: muziekoptredens waar je energie van krijgt, een markt met gezellige kraampjes, genieten van lekker eten en drinken en nog veel meer verrassingen. Na een jaar werken in coronatijd, met hoge werkdruk en onder soms lastige omstandigheden is het tijd voor een dag met inhoud én ontspanning!

Ben jij al toe aan een zomers feestje?

Hoe het Nursing Festival er precies uit gaat zien, hangt nog af van de maatregelen rondom het coronavirus. Maar zeker is al dat het, net als de afgelopen jaren, een feestje in festivalstijl wordt voor alle verpleegkundigen en verzorgenden van Nederland. Waarin nieuwe kennis en vaardigheden opdoen hand in hand gaan met plezier maken, samen met collega’s uit je team en de rest van het land. Waar? De landgoederij in Bunnik. Wanneer? Op 26 augustus.


Het Nursing Festival is een perfecte manier om samen met je collega’s de zomervakantie af te sluiten, jezelf op te laden en je te laten inspireren door andere zorgverleners en experts. Zodat jij weer vol energie je werk kunt doen.

Aanmelden kan nog!

Ecare is ook van de partij met een gezellig kraampje op de festivalmarkt. Wij verheugen ons op een superleuke dag met mooie gesprekken!


Het kan zijn dat er dit jaar door de coronamaatregelen minder kaarten beschikbaar zijn dan normaal. Voor meer informatie over het Nursing Festival en aanmelden, klik je hier.