Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Voor iedereen die gebruikt maakt van het Wmo- of Jw-berichtenverkeer binnen PUUR.

Online demo: Alles wat je moet weten over iWmo 3.0 en iJw 3.0 in PUUR.

07 oktober

Locatie

Vanaf je laptop, tablet of computer
Thuis of op je werk

Vanaf maandag 4 januari 2021 treedt versie 3.0 van de informatiestandaarden iWmo en iJw in werking. Deze vervangt versie 2.4. In het kort betekent dit dat het uitwisselen van berichten met de gemeente over de Wmo en Jw makkelijker gaat, doordat onder meer de toewijzings- en declaratievarianten zijn beperkt. Ook is het straks mogelijk om een Verzoek om Wijziging (VoW) te doen.
Wat verandert er?


De technische veranderingen hebben we verwerkt in PUUR. Functioneel verandert er ook het een en ander in toewijzingsberichten en het declaratieproces. Daar krijg jij mee te maken. Daarnaast komen er nieuwe berichten zoals een Verzoek om Wijziging (VOW). Daarmee kan je binnen het berichtenverkeer een verzoek doen om het pakket aan zorg en ondersteuning voor een cliënt te wijzigen.


We leggen je alles wat je moet je moet weten over iWmo 3.0 en iJw 3.0 uit in een praktisch webinar op 7 oktober om 14.00 uur. Stel gerust je vragen tijdens de sessie.


Goed om te weten is, dat we vanaf 21 december 2020 23:00 uur het iWmo 2.4- en iJw 2.4-berichtenverkeer gefaseerd beëindigen en overzetten op versie 3.0. Vanaf 4 januari 2021 communiceren alle gebruikers van het iWmo- en -iJw-berichtenverkeer met de nieuwe versies van de standaarden: iWmo 3.0 en iJw 3.0.


Tijdens het webinar hoor je wanneer jouw zorgorganisatie overgaat en wat je moet doen voor een soepele overgang. Ook hoor je alles over de nieuwe functies en hoe je die gebruikt binnen PUUR.

Wil je erbij zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je een uitnodiging met de deelnamelink. Een dag van tevoren krijg je van ons nog even een reminder, zodat je de demo niet misloopt.


Verhinderd?

Kun je die dag niet maar ben je wel benieuwd naar alles over de overgang van iWmo &iJw 2.4 naar 3.0? Schrijf je toch in. Na afloop ontvang je een opname van het demo via e-mail.

Meld je hier aan