Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Ontdek hoe slim de administratieve kant van het zorgproces verloopt

Online demo: plannen en roosteren in PUUR.

17 juli

Locatie

Vanaf je laptop, tablet of computer
Thuis of op je werk

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig

Zowel in de woonzorg als in de wijkzorg wordt gewerkt met PUUR. in PUUR. worden de belangrijkste processen van de zorg vanuit één geïntegreerd pakket ondersteund. Wij vinden het belangrijk dat de informatie die dagelijks nodig is om je werk te doen gemakkelijk toegankelijk is en op een centrale plek beschikbaar wordt gesteld.

Zoals bijvoorbeeld het maken van planningsafspraken met cliënten. Misschien maak jij je planning wel zelf of wordt deze door iemand anders voor jou gedaan. Belangrijk is dat het planproces gebruiksvriendelijk is, niet foutgevoelig en bovenal eenvoudig en snel te gebruiken voor de zorgverlener. In PUUR. hebben we daar rekening mee gehouden en kun je de planningsmodule gebruiken op zowel de laptop als op de iPad. Lekker flexibel!


Natuurlijk ook hartstikke belangrijk is om vast te leggen wie er wanneer werkt; een rooster. Wij horen nog steeds vaak van organisaties dat het opstellen en bijhouden van een rooster (te)veel tijd en energie kost voor een roosteraar. Dat moet makkelijker kunnen! Onze slimme software PUUR. helpt je om de juiste inzet van zorgverleners op een eenvoudige manier te organiseren.


Tijdens deze demo neemt onze collega Michelle je mee in de planning en het rooster in PUUR. Zij laat je zien hoe het werkt, de voordelen voor jou als gebruiker en beantwoordt al jouw vragen.Voor wie?
De demo Plannen en roosteren in PUUR. is interessant voor zorgprofessionals die onbekend zijn met de software.


Wanneer?
Vrijdag 17 juli van 14.00 tot 14.40 uur.


Waar?
Je logt in waar je wilt; via je pc, laptop of tablet. Zo bespaar je reistijd.


Stel vragen

Wees nieuwsgierig en stel je vragen via de chat. Die behandelen we tijdens de demo.

Wil je erbij zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je een uitnodiging met de deelnamelink. Een dag van tevoren krijg je van ons nog even een reminder, zodat je de demo niet misloopt.


Verhinderd?
Kan je op 17 juli niet, maar ben je wel benieuwd naar PUUR.? Alle 6 weken behandelen we weer een nieuw onderwerp, dus niet getreurd als je er eentje moet missen! Of neem alvast een kijkje op onze website puurvoordezorg.nl


Meld je hier aan