Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Demo: PUUR. voor huishoudelijke hulp

14 oktober

Locatie

Vanaf je laptop, tablet of computer
Thuis of op je werk

We hebben iets gaafs ontwikkeld op verzoek van en in samenwerking met zorginstellingen. De huishoudelijke planning in PUUR.
Veel zorgorganisaties gebruiken naast een elektronisch cliënten dossier een los programma voor de planning van huishoudelijke hulp. Door de huishoudelijke planning in PUUR. is dat nu niet meer nodig. Zo bespaar je als zorgorganisatie veel tijd op de administratieve verwerking.


Contracturen versus ingeplande uren

De functie voor huishoudelijke planning is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De planner ziet op een scherm de beschikbaarheid van de medewerkers waarna direct alle cliënten zijn in te plannen. Er is inzicht in de contracturen versus ingeplande uren. Hierdoor kan je makkelijker voorkomen dat de medewerker veel meer uren maakt dan de wettelijk toegestane 130%. Dit behoedt zorgorganisaties voor boetes als gevolg van overtreding van de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab).


Via de app

Via de app (beschikbaar voor Android en iOS) ziet de huishoudelijk medewerker zijn planning, kan de beschikbaarheid doorgeven en verlof aanvragen. Daarnaast biedt de app informatie over de cliënt, zoals leeftijd en bijzonderheden om rekening mee te houden. Denk aan slechthorendheid. Zo komt de hulp niet voor verrassingen te staan.

Meer weten over de huishoudelijke planning in PUUR.? Schrijf je dan in voor deze online demo en neem een kijkje in dit mooie stukje software.Voor wie?

De demo PUUR. voor de huishouding is voor alle zorgorganisaties die huishoudelijke hulp aanbieden.


Wanneer?

Woensdag 14 oktober van 14.00 tot 14.40 uur.


Waar?

Je logt in waar je wilt; via je pc, laptop of tablet. Zo bespaar je reistijd.


Stel vragen

Wees nieuwsgierig en stel je vragen via de chat. Die behandelen we tijdens de demo.

Wil je erbij zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je een uitnodiging met de deelnamelink. Een dag van tevoren krijg je van ons nog even een reminder, zodat je de demo niet misloopt.


Verhinderd?

Kun je die dag niet maar ben je wel benieuwd naar PUUR. voor de huishoudelijke hulp? Schrijf je toch in. Na afloop ontvang je een opname van het demo via e-mail.

Meld je hier aan