Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Voor persoonlijke en professionele wondgenezing

Demo: PUUR. Wonddossier

14 september

Locatie

Vanaf je laptop, tablet of computer
Thuis of op je werk

We hebben iets gaafs! Iets waar je als zorgverlener echt blij van wordt. Het is een instrument waarmee je niet alleen wonden kunt registreren, maar waarmee je de wond ook kunt beoordelen en evalueren. We noemen het PUUR. Wonddossier en we hebben het samen met onze klanten en een wondexpertisecentrum ontwikkeld.


We zien vaak dat cliënten met complexe wonden al snel in specialistische expertisecentra of ziekenhuizen terecht komen. Terwijl dit lang niet altijd nodig is. Met de juiste scholing, deskundigheid en goede ondersteuning vanuit ICT zijn jullie, zorgverleners, prima in staat wonden op een professionele wijze te behandelen.


Is er specialistische hulp nodig, als het bijvoorbeeld aankomt op madentherapie of hyperbare zuurstoftherapie, dan kun je snel schakelen met het wondexpertisecentrum, de huisarts of het ziekenhuis. Samen zorgen we zo voor betere en snellere wondgenezing. Daar doen we het voor!


Voor wie?


De demo PUUR. Wonddossier is voor alle geïnteresseerde zorgprofessionals.


Wanneer?

Maandag 14 september van 14.00 tot 14.40 uur.


Waar?

Je logt in waar je wilt; via je pc, laptop of tablet. Zo bespaar je reistijd.


Stel vragen

Wees nieuwsgierig en stel je vragen via de chat. Die behandelen we tijdens de demo.

Wil je erbij zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je een uitnodiging met de deelnamelink. Een dag van tevoren krijg je van ons nog even een reminder, zodat je de demo niet misloopt.


Verhinderd?

Kun je die dag niet maar ben je wel benieuwd naar PUUR. Wonddossier? Schrijf je toch in. Na afloop ontvang je een opname van het demo via e-mail.

Meld je hier aan