Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Fris je kennis op van het classificatiesysteem in je zorgdossier

Opfriscursus Omaha System

11 november

Locatie

Capitool 11
7521PL Enschede

Allemaal dezelfde taal spreken met behulp van Omaha

Werk je nog niet zo lang met het classificatiesysteem Omaha en wil je hier graag de ins en outs van leren? Dan is deze opfriscursus Omaha System op 11 november in Enschede echt iets voor jou.

Of je nou net nieuw begonnen bent in het team of gewoon graag je kennis over Omaha weer eens wilt opfrissen, na deze korte training ben jij weer helemaal bij!


Tijdens de training gaan wij je kennis van Omaha en het zorgdossier optimaliseren. Waarom is het zo belangrijk om het assessment goed in te vullen, hoe kom je tot de juiste Gebieden en Acties en hoe ligt de relatie met het zorgdossier PUUR.? Aan het eind van deze training zijn al deze vragen beantwoord door onze Omaha-goeroes Eric Peters en Nicole Keijzer en heb jij voldoende handvatten om op een juiste manier met het zorgdossier PUUR. om te gaan.

Wat kun je verwachten?


  • Een gedegen uitleg over het Omaha System. Je leert de visie en het ontstaan van het Omaha System kennen.
  • Er wordt uitgebreid verteld over de methodiek, de toepassing en de richtlijnen.
  • Met behulp van praktische casuïstiek leer je het Omaha System toe te passen. Bovendien ga je oefenen met een assessment en de scoreschaal van het Omaha System.
  • Incl. Omaha System boek (NL), zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen!

Kosten voor deelname zijn €175 p.p. Onze trainingen zijn geaccrediteerd door het Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals. Voor de Omaha System Opfriscursus ontvang je 3 accreditatiepunten.


Wil je er graag bij zijn? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij.

Meld je hier aan