Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Maak kennis met het mooiste ECD voor de ouderenzorg en gehandicaptenzorg!

PUUR. Proeverij Gouda

07 oktober

Locatie

Korte Tiendeweg 15
2801 JS Gouda

Maak kennis met onze software voor de zorg tijdens de PUUR. Proeverij

Wist je dat zorg rapporteren en cliëntgegevens opvragen heel makkelijk kunnen zijn? Prettig werken en niet verdwalen in een systeem. Dat is PUUR., het slimme zorgdossier, speciaal voor zorgprofessionals in de woon-, wijk-, en gehandicaptenzorg.

Altijd al eens willen weten hoe PUUR. er in het echt uitziet en hoe zorgprofessionals en hun ondersteunende collega's met onze software werken? Kom dan op donderdag 07 oktober naar onze PUUR. Proeverij Gouda. De PUUR. Proeverij is tussen 10:00 uur en 14:00 uur. Er is geen vast programma, dus je kunt komen aanwaaien wanneer het jou het beste uitkomt. Bekijk op je gemak onze software van voor tot achter en bestook ons met je vragen. De toppers van Brownies&downieS Gouda zorgen gedurende de hele proeverij voor lekkere hapjes en drankjes.


Parkeren of met de trein

Parkeren kan op parkeerterrein Klein Amerika voor €2,00 p.u. Vanaf daar loop je in 5 minuten naar Brownies&downieS.
Maar ook vanaf het station is het maar 10 minuten lopen naar deze leuke lunchroom.


Voor wie?

Deze PUUR. Proeverij is voor iedereen die werkzaam is in de ouderenzorg of gehandicaptenzorg en die nog niet met onze software werkt. Ook adviesbureau's actief in de zorg, zijn natuurlijk van harte welkom om kennis te maken met PUUR.


Wij hebben er zin in!

Wil je erbij zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je een aantal dagen van te voren nog even een reminder, zodat je de proeverij niet misloopt.
Kun je die dag niet, maar wil je wel graag een keertje kennis maken met onze software? Neem contact met ons op via info@ecare.nl, dan neemt een van onze collega's contact met je op.

Meld je hier aan