Maak kennis met Puur!

Puur Proeverij Woerden

Maak kennis met onze software voor de zorg tijdens de Puur Proeverij

Altijd al eens willen weten hoe Puur er in het echt uitziet en hoe zorgprofessionals en hun ondersteunende collega’s met onze software werken? Kom dan op vrijdag 9 november naar onze Puur Proeverij in Woerden. De Puur Proeverij is geopend van 10.00 tot 14 uur. Je kunt dan op je gemak onze software van voor tot achter bekijken.

Wil je weten hoe Puur wordt ingezet in de woonzorg / het verpleeghuis of wijkzorg ? We laten het je deze ochtend graag zien. Er is geen vast programma, dus je kunt komen aanwaaien wanneer het jou het beste uitkomt. Wij zorgen gedurende de hele Proeverij voor lekkere hapjes en drankjes.

Voor deze ochtend hebben we een bijzonder mooie locatie gevonden: Brownies & downieS in Woerden.

Brownies & downieS is een knusse ontmoetingsplek, gelegen op een prachtige plek in het hartje van Woerden. Het is een sociale onderneming. Mensen met een arbeidshandicap kunnen bij Brownies & downieS de fijne kneepjes van het horecavak leren.

Parkeren kan in parkeergarage Castellum. Vanaf daar bent u slecht een paar minuten verwijderd van De Kazerne nr. 3, waar Brownies & downieS zich bevindt.

Voor wie?

Deze Proeverij is voor iedereen die werkzaam is in de woonzorg / het verpleeghuis of wijkzorg en die nog niet met onze software werkt. Ook adviesbureau’s actief in de zorg, zijn natuurlijk van harte welkom om kennis te maken met Puur.

Wij hebben er zin in!

Wil je erbij zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je een aantal dagen van te voren nog even een reminder, zodat je de Proeverij niet misloopt.

Ervaar Puur software tijdens de Puur Proeverij

© 2017 Copyright, All rights reserved

Made by Grphx & Webrr