Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Maak kennis met het mooiste ECD voor de ouderenzorg!

PUUR. Proeverij Almelo - VOL

29 september

Locatie

Haven Noordzijde 97
7602 EG Almelo

Maak kennis met onze software voor de zorg tijdens de PUUR. Proeverij

Helaas, alle plekken zijn gereserveerd. Kijk in onze agenda voor andere moment om bij ons aan tafel aan te schuiven of mail ons voor een vrijblijvende afspraak: info@ecare.nl

Wist je dat zorg rapporteren en cliëntgegevens opvragen heel makkelijk kunnen zijn? Prettig werken en niet verdwalen in een systeem. Dat is PUUR. het slimme zorgdossier, speciaal voor zorgprofessionals in de wijk-, woon-, en gehandicaptenzorg.

Altijd al eens willen weten hoe PUUR. er in het echt uitziet en hoe zorgprofessionals en hun ondersteunende collega's met onze software werken? Kom dan op dinsdag 29 september naar onze PUUR. Proeverij Almelo. De PUUR. Proeverij is tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes, laten we jou PUUR. zien. Gezien Covid-19 houden we een schema aan en hebben we elk uur plek voor 4 gasten.


Voor wie?

Deze Proeverij is voor iedereen die werkzaam is in de woonzorg, wijkzorg of de gehandicaptenzorg en die nog niet met onze software werkt. Ook adviesbureau's actief in de zorg, zijn natuurlijk van harte welkom om kennis te maken met PUUR.


Voor deze ochtend hebben we een bijzonder mooie locatie gevonden: Het Stadslab in Almelo

Er is een grote parkeerplaats in de buurt van Het Stadslab waar je je auto gratis kunt parkeren.

Navigatie-adres: Haven Noordzijde 97 in Almelo. Vanaf hier rijd je de straat verder uit tot aan de grote parkeerplaats. Let goed op de borden Stadslab@Indië.


Wij hebben er zin in!

Wil je erbij zijn? Registreer je dan via het onderstaand formulier en laat weten op welk tijdstip jij graag langs wilt komen! Meld je snel aan, want VOL = VOL!

Meld je hier aan