Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Maak kennis met het mooiste ECD voor de ouderenzorg!

PUUR. Proeverij Enschede

05 oktober

Locatie

De Heurne 47
7511 GZ Enschede

Maak kennis met onze software voor de zorg tijdens de PUUR. Proeverij


Wist je dat zorg rapporteren en cliëntgegevens opvragen heel makkelijk kunnen zijn? Prettig werken en niet verdwalen in een systeem. Dat is PUUR. het slimme zorgdossier, speciaal voor zorgprofessionals in de wijk-, woon-, en gehandicaptenzorg.

Altijd al eens willen weten hoe PUUR. er in het echt uitziet en hoe zorgprofessionals en hun ondersteunende collega's met onze software werken? Kom dan op maandag 5 oktober naar onze PUUR. Proeverij Enschede. De PUUR. Proeverij is tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes, laten we jou PUUR. zien. Gezien Covid-19 houden we een schema aan en hebben we elk uur plek voor 4 gasten.


Voor wie?

Deze Proeverij is voor iedereen die werkzaam is in de woonzorg of de wijkzorg en die nog niet met onze software werkt. Ook adviesbureau's actief in de zorg, zijn natuurlijk van harte welkom om kennis te maken met PUUR.


Voor deze ochtend hebben we een bijzonder mooie locatie gevonden: Heel Bijzonder in Enschede

Het gezellige Heel Bijzonder zit gevestigd aan De Heurne 47, 7511 GZ in Enschede. Zien we je daar?


Wij hebben er zin in!

Wil je erbij zijn? Registreer je dan via het onderstaand formulier en laat weten op welk tijdstip jij graag langs wilt komen! Meld je snel aan, want VOL = VOL!

Meld je hier aan