Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Slimme Zorg Estafette 2023

Spraakgestuurd rapporteren: probeer het zelf!

21 februari

Locatie

Patyna servicebureau locatie ruimte 44
Harste 15, 8602 JX Sneek

Slimme zorgestafette Patyna en Ecare
21 februari om 14.00

Spraakgestuurd rapporteren in de wijk: probeer het zelf!

Niet typen maar vertellen tegen je ECD hoe het met je cliënt gaat. Het kan echt al! Ervaar het zelf tijdens de Slimme Zorg Estafette.


Kom op 21 februari naar zorgorganisatie Patyna en ervaar zelf hoe het is om te praten tegen het Elektronisch Cliënt Dossier.

De zorgprofessionals van Patyna gebruiken het spraakgestuurd rapporteren al volop in de praktijk. Het levert niet alleen tijdswinst op, maar het zorgt ook voor betere rapportages én een grotere betrokkenheid van de cliënt. Hoe het precies werkt en wat de aandachtspunten zijn? Daar vertellen Ines van Beek, adviseur innovatie bij Patyna en adviseur Nicole Keijzer van Ecare je graag meer over.


Wil je er fysiek of online bij zijn? Schrijf je dan in via de website van De Slimme Zorg Estafette en meld je aan voor deze activiteit op 21 februari om 14.00 bij Patyna in Friesland.

Kun je er op 21 februari niet bij zijn? Op 28 februari staat er nog een mooie en leerzame sessie over spraakgestuurd rapporten op het programma samen met zorgorganisatie Mijzo en Attendi.