Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Nationale Spelen 2022 in Twente

12 juni

Locatie

UT Twente
7522 NB Enschede

Logo special olympics e1636723034937
SONS Openingsceremonie Pre Games

Special Olympics

Van 10 tot en met 12 juni worden de Special Olympics Nationale Spelen georganiseerd, in 14 Twente gemeenten met maar liefst 25 sporttoernooien. Organiserende verenigingen zullen er alles aan doen om de deelnemers er een onvergetelijke tijd te laten beleven. Bij de Pre Games hebben een aantal Twentse verenigingen al laten zien waar ze toe in staat zijn. Van atletiek tot judo en van korfbal tot zeilen, in elke hoek van Twente is het een groot sportfeest tijdens de Nationale Spelen. Verenigingen en organisatie verheugt zich er ontzettend op om alle sporters te zien stralen tijdens hún sportmoment. Ecare is trots dat we hier als sponsor een steentje aan mogen bijdragen.

Twentse gastvrijheid

De Twentse gemeenten, provincie Overijssel, sportverenigingen, zorg- en onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven steken graag de handen uit de mouwen om er een geweldige Special Olympics Nationale Spelen 2022 van te maken! Wij verheugen ons op de komst van alle sporters, begeleiders, familie en fans. We onthalen hen graag met onze kenmerkende Twentse gastvrijheid. Wees welkom in Twente!

SONS We Are Special Bus
SONS Moedig Ons Aan

Met maar liefst 25 sporttoernooien in 14 verschillende gemeenten wordt het een sportief feestje in heel Twente. Wie weet is een van de toernooien wel bij jou om de hoek. Dan wil je toch wel even kijken en de sporters aanmoedigen of niet? Benieuwd naar de sportkalender van de Special Olympics? Je vindt hem op deze website.

Vrijwilliger worden?

Twentenaren staan bekend om hun gastvrijheid en Noaberschap, elkaar helpen en er voor elkaar zijn. Vooraf en tijdens de Nationale Spelen zijn er meer dan 1.500 vrijwilligers nodig om dit fantastische lifetime event te laten slagen. Wij hebben ons met een grote groep collega's al aangemeld om te helpen waar we kunnen. Bij de opbouw, in de catering, er is genoeg te doen in het Olympische dorp dat bij onze buren op de campus van de UT opgebouwd wordt. Een ervaring voor het leven!

Ook graag meehelpen als vrijwilliger? Aanmelden kan nog steeds via de website van de Special Olympics.

SONS Maartje Racerunning