Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Schuif jij ook aan?

Webinar: van bruto naar netto

Vanaf je laptop, tablet of computer
Thuis of op je werk

Eindelijk duidelijke taal over het verschil tussen bruto en netto

Iedereen kent het wel, je spreekt met je (nieuwe) werkgever een brutosalaris af, maar het bedrag dat uiteindelijk op je rekening gestort gaat worden weet je niet. Hoe zit dat nou precies? Wist je bijvoorbeeld dat de kosten voor een werkgever ongeveer 20% tot 35% hoger liggen dan het afgesproken brutoloon? Maar hoe kan dit, wat zijn die extra kosten voor de werkgever en wat maakt het verschil tussen het bruto- en nettoloon nou?

Al deze vragen krijg je beantwoord tijdens ons Webinar: Van bruto naar netto. Dinsdag 14 april om 14.00 uur, neemt onze Shared services specialist Marc Bosch, het verschil tussen bruto en netto met jullie door. Het webinar is te volgen vanaf je eigen werkplek, thuis of waar je op dat moment dan ook mag zijn. Tijdens het webinar kun je via de chat je vragen stellen, die wij tijdens of na het webinar zullen beantwoorden.

Voor wie?

Voor iedereen die werkt in een zorgorganisatie.

Wanneer?

14 april van 14:00 tot 14:40 uur.

Waar?

Gewoon vanaf je eigen werkplek, thuis, of waar je je dan ook mag bevinden.
Je hoeft op dat moment alleen maar op de link te klikken die wij je sturen nadat jij je hebt aangemeld.

Wij hebben er zin in!

Wil je erbij zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je een uitnodiging met de deelnamelink. Zorg dat je op tijd bent, want we kunnen maar 100 deelnemers toelaten. Een aantal dagen van tevoren krijg je van ons nog even een reminder, zodat je de webinar niet misloopt.

Meld je hier aan