Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Ga goed voorbereid het gesprek met de accountant aan

Webinar: De accountant gesprekken

23 november

Locatie

Vanaf je laptop, tablet of computer
Thuis of op je werk

De accountantscontrole
Ga goed voorbereid het gesprek met de accountant aan

Het accountant gesprek

Aan het begin van het jaar is het weer zover; het gesprek met de accountant. Een externe accountant die de financiële processen van je organisatie tegen het licht houdt en onder andere de jaarcijfers controleert.


Ook al heb je je spullen op orde, veel zorgorganisaties kijken niet echt uit naar dit gesprek. Dus hoe zorg je er nu voor dat de accountant zo snel mogelijk weer tevreden huiswaarts keert?


Tijdens deze digitale kennissessie op 23 november om 14 uur helpen we je een eindje op weg bij het voorbereiden van de gesprekken met de accountant, maar gaan we vooral ook met elkaar in gesprek. Hoe bereiden jullie je hierop voor? Heb je waardevolle tips voor collega’s? Leer van andere zorgorganisaties door met elkaar ervaringen te delen.

Meld je snel aan via het onderstaande formulier, voor deze gratis webinar.

Tip!

Denk van tevoren alvast na over wat jij graag uit deze webinar mee wilt nemen en schrijf je vragen op. Onze collega Sjors de Kwaasteniet beantwoordt ze graag.

Verhinderd?

Kun je die dag niet, maar ben je wel benieuwd naar deze kennissessie? Schrijf je toch in. Na afloop ontvang je een opname van de sessie via email.

Meld je hier aan