Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Zo zet Ecare Artificial Intelligence in

Webinar 'Enter The Matrix'; AI voor dummies

20 augustus

Locatie

Vanaf je laptop, tablet of computer
Thuis of op je werk

Artificial Intelligence; wat is het precies?

Morpheus uit de film ‘the Matrix’ wist het al; ergens in de 21e eeuw wordt kunstmatige intelligentie uitgevonden. Je kunt met kunstmatige intelligentie – ofwel Artificial Intelligence of AI – al ontzettend veel, ook in de zorg.

Voorbeeldje? Ons ECD PUUR. kan jou als zorgverlener al helpen bij het vroegtijdig signaleren van eenzaamheid, met behulp van kunstmatige intelligentie.

Maar wat is het precies en hoe gaat het in zijn werk? Onze eigen ontwikkelaars Dennis, Chantal, Matthijs en Coen nemen je in dit webinar mee in hun eigen ‘Matrix’ en laten je aan de hand van simpele voorbeelden zien hoe kunstmatige intelligentie werkt en wat er in een computer gebeurt.

Dus zet je zwarte zonnebril op, kies de rode of blauwe pil en ontdek tijdens het matrix-webinar hoe kunstmatige intelligentie werkt.


Donderdag 20 augustus

Ben jij benieuwd naar het antwoord op al deze vragen? Of heb je zelf een vraag aan ons over dit thema?

Meld je dan aan voor het Webinar 'Enter The Matrix'; AI voor dummies. Het webinar wordt gehouden op donderdag 20 augustus om 14.00 uur.


Voor wie?

Voor alle ICT-managers en ICT-medewerkers in de zorg.


Wanneer?

Donderdag 20 augustus van 14.00 tot 14:40 uur.


Waar?

Je logt in waar je wilt via je pc, laptop of tablet. Zo bespaar je reistijd.


Stel vragen

Wees nieuwsgierig en stel je vragen via de chat. Die behandelen we tijdens de demo.

Wil je erbij zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je een uitnodiging met de deelnamelink. Een aantal dagen van tevoren krijg je van ons nog even een reminder, zodat je het webinar niet misloopt.


Verhinderd?

Kun je die dag niet, maar ben je wel benieuwd naar hoe Ecare Artificial Intelligence inzet? Schrijf je toch in. Na afloop ontvang je een opname van het webinar via email.

Meld je hier aan