Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
PUUR. ondersteunt het zorgproces en voorkomt administratieve rompslomp

Nieuw zorgdossier Elver: primaire proces als rode draad

21 juli

Locatie

Vanaf je laptop, tablet of computer
Thuis of op je werk

Voor ons begon het toen we van gehandicaptenzorgorganisatie Elver een telefoontje ontvingen waarin ze ons vertelden dat ze voor PUUR. hadden gekozen als nieuwe zorgdossier voor Elver. We waren enorm verrast, want we hadden op dat moment helemaal geen zorgdossier voor de gehandicaptenzorg en het stond ook niet op onze ontwikkelagenda.


Maar, Elver liet niet los en ze wisten met hun enthousiasme en hun visie ons te overtuigen om PUUR. voor de gehandicaptenzorg te gaan ontwikkelen.


Lisette, procesregisseur bij Elver, vertelt: “Met ons projectteam waren we al een tijd bezig met de zoektocht naar een nieuw zorgdossier. We wilden graag een volledig cliëntgericht elektronisch zorgdossier, dat ons zou helpen om weer naar de essentie van ons werk te kijken.”


Hoe het zover kwam en waarom ze het roer hebben omgegooid, vertelt ze samen met een collega tijdens het webinar: 'Nieuw zorgdossier Elver: primaire proces als rode draad.Voor wie?

Het webinar is interessant voor iedere professional werkzaam in de gehandicaptenzorg.


Wanneer?

Dinsdag 21 juli van 14:00 tot 14:40 uur.


Waar?

Je logt in waar je wilt via je pc, laptop of tablet, waar je je dan ook mag bevinden. Je bespaart zo reistijd.
Je hoeft op dat moment alleen maar op de link te klikken die wij je sturen nadat jij je hebt aangemeld.


Stel vragen

Wees nieuwsgierig en stel tijdens het webinar je vragen via de chat. Die behandelen we tijdens de uitzending.

Wil je erbij zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je een uitnodiging met de deelnamelink. Een aantal dagen van tevoren krijg je van ons nog even een reminder, zodat je het webinar niet misloopt.


Verhinderd?

Kun je die dag niet maar ben je wel benieuwd naar het verhaal van Elver? Schrijf je toch in. Na afloop ontvang je een opname van het webinar via e-mail.

Meld je hier aan